yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 26 Ekm 2020 #1 Allahım kayinpederine rahmet sizlere de sabrı cemillerini eylesin. Başınız sağ olsun, Allah geride kalanlara uzun ömürler nasip eylesin. Orhan-38?
Allahım kayinpederine rahmet sizlere de sabrı cemillerini eylesin. Başınız sağ olsun, Allah geride kalanlara uzun ömürler nasip eylesin. Orhan-38?
Gül 34 Usta 26 Ekm 2020 #2 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah'ım sabırlar versin sizlere başınız sağolsun
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Ekm 2020 #3 @Orhan-38 Basin sagolsun Allhin rahmeti üzerine mekani cennet olsun
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 26 Ekm 2020 #4 Allah rahmet eylesin. Rabbim geride kalanlara sabir versin ins
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Ekm 2020 #6 Başın sağolsun @Orhan-38 Mekanı cennet olsun, tüm akraba ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.
Başın sağolsun @Orhan-38 Mekanı cennet olsun, tüm akraba ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.
Orhan-38 Katılımcı 27 Ekm 2020 #7 allah razı olsun arkadaşlar beni bu acılı günümde yalnız bırakmayan tüm mümtaz dostlarıma teşekkür ediyorum iyiki sizler varsınız ve benimde iyi ki sizler gibi mümtaz dostlarım var..
allah razı olsun arkadaşlar beni bu acılı günümde yalnız bırakmayan tüm mümtaz dostlarıma teşekkür ediyorum iyiki sizler varsınız ve benimde iyi ki sizler gibi mümtaz dostlarım var..
Gül 34 Usta 27 Ekm 2020 #8 Allah sizden de razı olsun böyle bir durumda olmucaz da ne zaman birlik olucaz tekrar Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağolsun
Allah sizden de razı olsun böyle bir durumda olmucaz da ne zaman birlik olucaz tekrar Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağolsun