• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Başınız Sıkıştığında Ne Yapmak İstersiniz?

Papatya

V.I.P
V.I.P
Herkesin başına gelir. İçinden çıkılmaz bir sorun yumağı haline dönüşür hayat. Böyle zamanlarda aklımıza yalnızca bir çözüm gelir. Her çıkmaz sokağın sonuna yerleştiririz o çözümü ve genellikle işe yarar. Sizin çıkmaz sokaklarla başetme yönteminizi öğrenmek istedik bu testte

Gitmek
Başınız sıkıştığında gitmek istiyorsunuz. Bu kaçmak anlamına gelmiyor her zaman. Aksine tazelenip, güçlenip dönebileceğiniz bir sığınak bulmak, biraz kafanızı dinlemek, daha da önemlisi kendinize uzaktan bakıp problemin kaynağına inmek için gitmeyi arzu ediyorsunuz. Hiç durmayın. Ne zaman bir çıkmaz sokağa rast gelseniz, atlayın çitlerin duvarların üstünden, gidin.

Sevmek
Siz ne zaman başınız sıkışsı yeni birini ya da bir şeyleri sevmeye başlıyorsunuz. Böylece alışıldık ve aslına bakılırsa problemlerin kaynağı olan bağlamın dışına çıkma fırsatı buluyorsunuz. Tebdil-i mekan değil ama, tebdil-i psikoloji yaparak çözüyorsunuz problemlerinizi. Birini ya da bir şeyi sevmek sizi tazeliyor ve yepyeni bir bakış açısıyla ele alıyorsunuz hayatı.

hımmm :P

Çocukluğa sığınmakHayat şartlarının bu kadar zor olduğunu size daha önce kimsenin söylememiş olması en büyük sıkıntınız. Tek başınıza kalmaktan ve sürekli koşturmaktan yorulmuş bir haliniz var. Bu yüzden başınız sıkıştığında çocukluğunuza dönüp o sorumsuz ve şımarık halinizde olmayı çok istiyorsunuz. Bunun için elinizden pek birşey gelmiyor ancak çocukluğun hayali bile işleri oyuna dönüştürüyor.

Gerçekten doğru :))

Sevmek
Siz ne zaman başınız sıkışsı yeni birini ya da bir şeyleri sevmeye başlıyorsunuz. Böylece alışıldık ve aslına bakılırsa problemlerin kaynağı olan bağlamın dışına çıkma fırsatı buluyorsunuz. Tebdil-i mekan değil ama, tebdil-i psikoloji yaparak çözüyorsunuz problemlerinizi. Birini ya da bir şeyi sevmek sizi tazeliyor ve yepyeni bir bakış açısıyla ele alıyorsunuz hayatı.

bilemedik ki ben simdi =SS :P

Sevmek

benle bi alaka kuramadım.. :)

Bana da sevmek çıkıcak diye korktum ama korktuğum başıma gelmedii :P

[h=2]Durmak[/h]
Çok heycanlı bir yapınız var, sürekli koşturuyor dur durak bilmiyorsunuz. Çalışmadan bir gün bile geçiremiyor durduğunuz her vakti boşa geçen zaman dilimi olarak görüyorsunuz. Bu nedenle ne zaman işler çığırından çıksa düşünebildiğiniz tek şey bir süre durmak ve sadece kendinizi dinlemek. O kadar kolay olmuyor ama ne zaman durmayı başarsanız işler kendiliğinden halloluyor.

Geri