yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 24 Ekm 2021 #1 Bayanlar mı Erkekler mi Sevdiğine Daha Çok Değer Verir
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 25 Ekm 2021 #4 karekterle bagli olan bir sey her cins kendinin daha cok verecegini düsünür
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 25 Ekm 2021 #5 Karakterle alakalı durum kadın erkek ayırmam.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Ekm 2021 #6 Bu konuyu birdaha arastirmam lazim ))bakim kim daha cok severmis
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Ksm 2021 #8 Aslinda insan sevip deger vermesi bence karsilikli dir diye düsünüyorum yoksa yaniliyormuyum
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 2 Ksm 2021 #9 yesim434 dediki: Aslinda insan sevip deger vermesi bence karsilikli dir diye düsünüyorum yoksa yaniliyormuyum Genişletmek için tıklayın... aynen deger ölcülemez hepsi karsilikli olur
yesim434 dediki: Aslinda insan sevip deger vermesi bence karsilikli dir diye düsünüyorum yoksa yaniliyormuyum Genişletmek için tıklayın... aynen deger ölcülemez hepsi karsilikli olur