YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Nsn 2008 #1 Tamamen forumdaki bayanlara özel olarak tasarlanmış olup renkler yoğun istek üzerine belirlenmiştir Bundan sonra pembeden nefret edene kadar bu temayı kullanabilirsiniz Tema seçimini forumun en alt bölümünden yapabilirsiniz.
Tamamen forumdaki bayanlara özel olarak tasarlanmış olup renkler yoğun istek üzerine belirlenmiştir Bundan sonra pembeden nefret edene kadar bu temayı kullanabilirsiniz Tema seçimini forumun en alt bölümünden yapabilirsiniz.
Kassandra Usta 13 Nsn 2008 #2 nie forumu böyle baylar bayanlar die ayırıoruz ya da ben neden öküzün altında buzağı arıyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Nsn 2008 #6 Profilimde kullandığım renklerden oluşacak baylara özel tema
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Nsn 2008 #8 Kesinlikle değil. Bu seçme özgürlüğü vermek üyelere, yani forum demokrasisi
Kassandra Usta 13 Nsn 2008 #9 bende gri fona kırmızılı tema istiorum ama öyle bi yetim yhok benim özgürlüüm ne olcak hea
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Nsn 2008 #10 Özgürlük sınırsız değildir. Çoğunluğun arkasından takip et