CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 4 Mys 2022 #1 Araya bayram girdi herkes bir anda kayboldu ama gördüğünüz üzre biz çalışmaya devam ediyoruz Sizin için yeni resfebe sorusu hazırladım, yine kolay yine ilk gelenin "çözüldü" ödülünü alacağı şekilde Bugünün sorusu şu şekilde: Bakalım gizli kelime neymiş.
Araya bayram girdi herkes bir anda kayboldu ama gördüğünüz üzre biz çalışmaya devam ediyoruz Sizin için yeni resfebe sorusu hazırladım, yine kolay yine ilk gelenin "çözüldü" ödülünü alacağı şekilde Bugünün sorusu şu şekilde: Bakalım gizli kelime neymiş.
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 4 Mys 2022 #3 Olun seni mi kıracağız K + ALO + Rİ Upvote 1 Downvote
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 4 Mys 2022 #4 CANISIKILANADAM dediki: Olun seni mi kıracağız K + ALO + Rİ Genişletmek için tıklayın... Eyvallah hocam unutmam bu kıyağı Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Olun seni mi kıracağız K + ALO + Rİ Genişletmek için tıklayın... Eyvallah hocam unutmam bu kıyağı
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 4 Mys 2022 #5 Gec kalmışım bilinmiş ztn erken gelseydim de bilemezdim böyle oyunlarda ii deilimdir Upvote 1 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 4 Mys 2022 #6 Her gün bir soru hemen hemen, birazcık odaklanmak yetiyor Upvote 0 Downvote
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 4 Mys 2022 #7 CANISIKILANADAM dediki: Her gün bir soru hemen hemen, birazcık odaklanmak yetiyor Genişletmek için tıklayın... Odaksız olduğumu nerden çıkarttın ya Sadece bilemiyorum soruları genel olarak soru fobim var benim Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Her gün bir soru hemen hemen, birazcık odaklanmak yetiyor Genişletmek için tıklayın... Odaksız olduğumu nerden çıkarttın ya Sadece bilemiyorum soruları genel olarak soru fobim var benim
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 4 Mys 2022 #8 Odak varsa sorun yoktur Ha olay fobi ise iş değişir tabi Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 5 Mys 2022 #9 Su perisi dediki: Gec kalmışım bilinmiş ztn erken gelseydim de bilemezdim böyle oyunlarda ii deilimdir Genişletmek için tıklayın... sende benim gibi cok gec kalirsinda cok tebrik edersin Upvote 0 Downvote
Su perisi dediki: Gec kalmışım bilinmiş ztn erken gelseydim de bilemezdim böyle oyunlarda ii deilimdir Genişletmek için tıklayın... sende benim gibi cok gec kalirsinda cok tebrik edersin
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 5 Mys 2022 #10 Sentinus dediki: kalori olsun cevap o zaman Genişletmek için tıklayın... tebrikler @Sentinus ben yoktum ondan yararlanmis Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: kalori olsun cevap o zaman Genişletmek için tıklayın... tebrikler @Sentinus ben yoktum ondan yararlanmis