Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Ock 2021 #1 Bugünün tartışma konusu bekarlık sultanlık mıdır? @yilmaz27 @KaderKatibi @yesim434 @TeBeSSüm @nazenin @-araz- @Artemis @Sentinus hocam @Çağlayağmur @Rademah ve şu an aklıma gelmeyen herkes? Bekarlığı sultanlık olarak görenlerin nedenleri nelerdir acaba merak konusu???
Bugünün tartışma konusu bekarlık sultanlık mıdır? @yilmaz27 @KaderKatibi @yesim434 @TeBeSSüm @nazenin @-araz- @Artemis @Sentinus hocam @Çağlayağmur @Rademah ve şu an aklıma gelmeyen herkes? Bekarlığı sultanlık olarak görenlerin nedenleri nelerdir acaba merak konusu???
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 5 Ock 2021 #2 Bu soruyu 30 sene önce sorsaydin harika bir cevabim olurdu tabiki gine olucak ama sonra
Artemis Özel Üye Özel üye 5 Ock 2021 #3 Karışan yok, sorumluluk aldığın şeyler az, sadece kendini düşünüyor ve geliştiriyorsun bu nedenle sultanlıktır diyorum ?
Karışan yok, sorumluluk aldığın şeyler az, sadece kendini düşünüyor ve geliştiriyorsun bu nedenle sultanlıktır diyorum ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Ock 2021 #4 Ahaha sultan olmak için evli yada bekar olmak gerekmiyor kii Bunun cevabı evli olduğun kişiye göre değişiyor sanırım ben hâlâ Sultanim
Ahaha sultan olmak için evli yada bekar olmak gerekmiyor kii Bunun cevabı evli olduğun kişiye göre değişiyor sanırım ben hâlâ Sultanim
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 5 Ock 2021 #5 Bence karşında ki kişiyle endeksli bir durum bu. Genelleme yapmak iyi olmaz gibi geliyor bana.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 5 Ock 2021 #6 Bekarligin sultanlik oldugunu evlendikten sonra anlayanlar olarak burada miyiz gençleeer ses veriin bakiim
Bekarligin sultanlik oldugunu evlendikten sonra anlayanlar olarak burada miyiz gençleeer ses veriin bakiim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 5 Ock 2021 #7 nazenin dediki: Ahaha sultan olmak için evli yada bekar olmak gerekmiyor kii Bunun cevabı evli olduğun kişiye göre değişiyor sanırım ben hâlâ Sultanim Genişletmek için tıklayın... ?hayir hayir bekarlikta ki sultanlikla evlilikteki sultanlik cok farkli varmi katilan bu fikrime ?
nazenin dediki: Ahaha sultan olmak için evli yada bekar olmak gerekmiyor kii Bunun cevabı evli olduğun kişiye göre değişiyor sanırım ben hâlâ Sultanim Genişletmek için tıklayın... ?hayir hayir bekarlikta ki sultanlikla evlilikteki sultanlik cok farkli varmi katilan bu fikrime ?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Ock 2021 #8 Evlenilecek insanı iyi tanımak lazım. Dört dörtlük insan yoktur çünkü bizde değiliz. Küçük noksanlıklar olsa da birbirinizi anlayışla karşılıyorsanız ve konuşarak sorunları çözüyorsanız sorun yok demektir evlilik sultanlıktır.
Evlenilecek insanı iyi tanımak lazım. Dört dörtlük insan yoktur çünkü bizde değiliz. Küçük noksanlıklar olsa da birbirinizi anlayışla karşılıyorsanız ve konuşarak sorunları çözüyorsanız sorun yok demektir evlilik sultanlıktır.
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Ock 2021 #9 TeBeSSüm dediki: Bekarligin sultanlik oldugunu evlendikten sonra anlayanlar olarak burada miyiz gençleeer ses veriin bakiim ??? Genişletmek için tıklayın... Ses 1-2??? yesim434 dediki: ?hayir hayir bekarlikta ki sultanlikla evlilikteki sultanlik cok farkli varmi katilan bu fikrime ? Genişletmek için tıklayın... Ben???
TeBeSSüm dediki: Bekarligin sultanlik oldugunu evlendikten sonra anlayanlar olarak burada miyiz gençleeer ses veriin bakiim ??? Genişletmek için tıklayın... Ses 1-2??? yesim434 dediki: ?hayir hayir bekarlikta ki sultanlikla evlilikteki sultanlik cok farkli varmi katilan bu fikrime ? Genişletmek için tıklayın... Ben???
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 5 Ock 2021 #10 Bekarliktaki sultanlikla evlilikteki sultanlik ayni anya ile konyayi görmek gibi birsey?