yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Hzr 2022 #2 Bekarlik sultanliktir diyen b.....k yemis Son düzenleme: 13 Hzr 2022
can yürek Özel Üye Özel üye 13 Hzr 2022 #3 yilmaz27 dediki: mekarlik sultanliktir diyen b.....k yemis Genişletmek için tıklayın...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 15 Hzr 2022 #5 Ne sultanlığı kardeşim. Ha evleneceğin eş adayında kafa dengi olacak sen yada o ne derse dediğiniz şey uyusacak.
Ne sultanlığı kardeşim. Ha evleneceğin eş adayında kafa dengi olacak sen yada o ne derse dediğiniz şey uyusacak.
can yürek Özel Üye Özel üye 15 Hzr 2022 #6 Çağlayağmur dediki: Değildirrr inanmayınnn Genişletmek için tıklayın...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 19 Hzr 2022 #7 can yürek dediki: Misal ben hiç bekar sultan görmedim ) Genişletmek için tıklayın... Evlat nasilsin sence bekarlik sultanlikmi sende bekarsin sonucta (ama tabiki suktanlik
can yürek dediki: Misal ben hiç bekar sultan görmedim ) Genişletmek için tıklayın... Evlat nasilsin sence bekarlik sultanlikmi sende bekarsin sonucta (ama tabiki suktanlik
can yürek Özel Üye Özel üye 19 Hzr 2022 #8 yesim434 dediki: Evlat nasilsin sence bekarlik sultanlikmi sende bekarsin sonucta (ama tabiki suktanlik Genişletmek için tıklayın... sende evli sultansın ne olacak şimdik
yesim434 dediki: Evlat nasilsin sence bekarlik sultanlikmi sende bekarsin sonucta (ama tabiki suktanlik Genişletmek için tıklayın... sende evli sultansın ne olacak şimdik