yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Ekm 2021 #3 volla bilemedim aslinda hangisi hic basima gelmemisti
Enda Neylersin!!! V.I.P 18 Ekm 2021 #4 yilmaz27 dediki: volla bilemedim aslinda hangisi hic basima gelmemisti Genişletmek için tıklayın... Nasıl gelmedi bir yere giderken erkenden hazırlanır çıkar mısın yoksa seni beklerler mi randevularına zamanında yetişir misin ?
yilmaz27 dediki: volla bilemedim aslinda hangisi hic basima gelmemisti Genişletmek için tıklayın... Nasıl gelmedi bir yere giderken erkenden hazırlanır çıkar mısın yoksa seni beklerler mi randevularına zamanında yetişir misin ?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Ekm 2021 #5 Lelis dediki: Nasıl gelmedi bir yere giderken erkenden hazırlanır çıkar mısın yoksa seni beklerler mi randevularına zamanında yetişir misin ? Genişletmek için tıklayın... Ben bu konuda yarim saat önceden olurum bekleyen
Lelis dediki: Nasıl gelmedi bir yere giderken erkenden hazırlanır çıkar mısın yoksa seni beklerler mi randevularına zamanında yetişir misin ? Genişletmek için tıklayın... Ben bu konuda yarim saat önceden olurum bekleyen
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 18 Ekm 2021 #6 Beklemeyide bekletmeyide sevmiyorum