yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Tem 2006 #1 2004'ün Pulitzer Ödüllü Fotoğrafları
cemree =)=) V.I.P 9 Şbt 2012 #5 Az önceki yorumum uçmuş telefondan girmekten hiç hoşlanmıyorum fotoğraflar gerçekten çok güzel her birinin içinde bambaşka hikayeler görülmesi gereken alınması gereken mesajlar var
Az önceki yorumum uçmuş telefondan girmekten hiç hoşlanmıyorum fotoğraflar gerçekten çok güzel her birinin içinde bambaşka hikayeler görülmesi gereken alınması gereken mesajlar var
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Şbt 2012 #6 Dünya bu haldeyken şükredecek o kadar çok şeyimiz var ki. Görmek gerek...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 9 Şbt 2012 #8 Emeğine sağlık... Kareler gerçekten ödül alacak türden. Fakat karelerin içindeki yaşanmış lıklar, utanılası, bir o kadar da şükür edilesi... Daha güzel karelerin olduğu, olacağı bir dünya düşlüyorum... Düşlemek istiyorum, yaşanılası...
Emeğine sağlık... Kareler gerçekten ödül alacak türden. Fakat karelerin içindeki yaşanmış lıklar, utanılası, bir o kadar da şükür edilesi... Daha güzel karelerin olduğu, olacağı bir dünya düşlüyorum... Düşlemek istiyorum, yaşanılası...
Suskun V.I.P V.I.P 9 Şbt 2012 #9 Dünyada en vahşi yaratık insanmış .İnsanlık ayıplarının nesine ödül veriyorlar ki ?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 9 Şbt 2012 #10 Şükretmek lazım derim hep Allah kimseye böyle acılar vermesin.