dderya kOkOşŞ V.I.P 23 Eyl 2014 #1 ben uçurtma olsam...elektrik tellerine takılmamak için çoook yükseklerden uçardım : )
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Eyl 2014 #2 Her gün nefes almak için müthiş bir fırsat olurdu Yolculuklarımı yukarıdan yapardım.
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 23 Eyl 2014 #3 Kesin iplerimden kurtulmanın yollarını arardım Yönümü başkalarının tayin etmesine dayanamam ki
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Eyl 2014 #4 Plajda millet paraşüt binerken ben baya dalga geçerdim
buhurdan Özel Üye Özel üye 11 Şbt 2017 #7 ne anasının gözü bi uçurtma olurdum haa arılarla birlikte uçmak düşüncesi bile güzelmiş iyi olurdu yani
ne anasının gözü bi uçurtma olurdum haa arılarla birlikte uçmak düşüncesi bile güzelmiş iyi olurdu yani
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Nsn 2017 #8 O ağaç senin bu ağaç benim gezer dururdum Bir gün birinde kahve içer yarın diğerinde çay içerdim. Fazla uçmazdım dinlenmek iyidirrrr.
O ağaç senin bu ağaç benim gezer dururdum Bir gün birinde kahve içer yarın diğerinde çay içerdim. Fazla uçmazdım dinlenmek iyidirrrr.