Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye FENERBAHÇE 23 Mys 2022 #2 Bende başlıycam en sonunda yürümeye hatta koşmaya
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 23 Mys 2022 #3 ben günde en az 3 km yürüyorum ( gün dedigim gece gündüz yatiyorum tabi
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Mys 2022 #4 yilmaz27 dediki: ben günde en az 3 km yürüyorum ( gün dedigim gece gündüz yatiyorum tabi Genişletmek için tıklayın... Yatıp yatıp göbek büyütüyon dimi
yilmaz27 dediki: ben günde en az 3 km yürüyorum ( gün dedigim gece gündüz yatiyorum tabi Genişletmek için tıklayın... Yatıp yatıp göbek büyütüyon dimi
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 24 Mys 2022 #5 ben her yerden yürürüm..ya bir yol bulacaksın ya bir yol açacaksın..
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 27 Ksm 2023 #6 Yol hiç bitmez, uzar gider Başladığı kapıdan Az gittik uz gittik ama Gücüm yettikçe yola devam Bacaklarım yorulsa da Yürürüm varana dek anayola Yollarla işler birleşir orada Bilmem yolculuk sonra ne yana
Yol hiç bitmez, uzar gider Başladığı kapıdan Az gittik uz gittik ama Gücüm yettikçe yola devam Bacaklarım yorulsa da Yürürüm varana dek anayola Yollarla işler birleşir orada Bilmem yolculuk sonra ne yana