Ben Buyum İşte...
Hata da yaparım, doğru da.. severim de sevilirim de, üzerim de üzülürüm de.. işte, ben buyum!
Bu yüzden mutluyum..
Kendimi, hatalarımı, duygularımı, gelmişimi, geçmişimi seviyorum..
Hatalarımdan gocunmuyorum, doğruları öğreniyorum, geçmişi siliyorum sadece ama sadece bugüne bakıyorum ve de geleceğe..
Tecrübe ediniyorum, hatalarımdan ders alıyorum, hayatı tanıyorum, güvenmemeyi öğreniyorum..
Geçmiş; adı üstünde geçmiş.. beni bugünümle, kalbimle ve de kalbiyle beni sadece ben olduğum için değerlendirecek insanlara değer veriyorum..
Arkamdan konuşanlar; klişe ama sizin için ancak konuşulacak konu olurum..
Beni yargılayanlar; devam edin.. edin ki, kendi hatalarını örtün, bakalım ne yanlışımı bulabileceksiniz..
Silinmeyi hak edenler; merak etmeyin, silinmediniz.. yeriniz kalbimde hep hazır, bana birer ders, birer tecrübe olarak en güzel yerde silinmemek üzere kazındınız..
Benimle uğraşanlar; siz de aynen devam.. ne kadar önemli, ne kadar değerli olduğumu bir kere daha hissettiriyorsunuz bana ve de ne kadar doğru..
Sonuç mu? sonuç; bu hayat benim..
Gelene de, gidene de eyvallahım var.. gelmişe de, geçmişe de saygım..
Kimsenin hayatı beni ilgilendirmez, benimki de kimseyi...
Bunun için yaşanılan herşeye, yaşatan herkese teşekkür ederim!!
???????
Sen alnına bu yazıyı
???????
Kendi ellerinle yazdın
???????
Kabahati yükleme
???????
Bos yere kaderine
???????
Hata da yaparım, doğru da.. severim de sevilirim de, üzerim de üzülürüm de.. işte, ben buyum!
Bu yüzden mutluyum..
Kendimi, hatalarımı, duygularımı, gelmişimi, geçmişimi seviyorum..
Hatalarımdan gocunmuyorum, doğruları öğreniyorum, geçmişi siliyorum sadece ama sadece bugüne bakıyorum ve de geleceğe..
Tecrübe ediniyorum, hatalarımdan ders alıyorum, hayatı tanıyorum, güvenmemeyi öğreniyorum..
Geçmiş; adı üstünde geçmiş.. beni bugünümle, kalbimle ve de kalbiyle beni sadece ben olduğum için değerlendirecek insanlara değer veriyorum..
Arkamdan konuşanlar; klişe ama sizin için ancak konuşulacak konu olurum..
Beni yargılayanlar; devam edin.. edin ki, kendi hatalarını örtün, bakalım ne yanlışımı bulabileceksiniz..
Silinmeyi hak edenler; merak etmeyin, silinmediniz.. yeriniz kalbimde hep hazır, bana birer ders, birer tecrübe olarak en güzel yerde silinmemek üzere kazındınız..
Benimle uğraşanlar; siz de aynen devam.. ne kadar önemli, ne kadar değerli olduğumu bir kere daha hissettiriyorsunuz bana ve de ne kadar doğru..
Sonuç mu? sonuç; bu hayat benim..
Gelene de, gidene de eyvallahım var.. gelmişe de, geçmişe de saygım..
Kimsenin hayatı beni ilgilendirmez, benimki de kimseyi...
Bunun için yaşanılan herşeye, yaşatan herkese teşekkür ederim!!
???????
Sen alnına bu yazıyı
???????
Kendi ellerinle yazdın
???????
Kabahati yükleme
???????
Bos yere kaderine
???????