yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE Salı - 23:46 #1 Bu ekliyecegim Resim dün gece Forumdan ayrıldıktan. Şu ana kadar bir durum Bu şekil ben çok uzun yaşamam
Bu ekliyecegim Resim dün gece Forumdan ayrıldıktan. Şu ana kadar bir durum Bu şekil ben çok uzun yaşamam
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... Dün 00:07 #2 Çok anlamadım ama senin uyuman gerektiği gibi bir sonuç var bu ekran görüntülerinde
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE Dün 00:17 #3 YoRuMSuZ dediki: Çok anlamadım ama senin uyuman gerektiği gibi bir sonuç var bu ekran görüntülerinde Genişletmek için tıklayın... Dünn gece boyunca 2 ci resim 1.saat 51 dk uyumuşum Yatak olan derin uyku. Zamanim Son oland. Hafif uykum ve Sonic hâlâ uykum yok .
YoRuMSuZ dediki: Çok anlamadım ama senin uyuman gerektiği gibi bir sonuç var bu ekran görüntülerinde Genişletmek için tıklayın... Dünn gece boyunca 2 ci resim 1.saat 51 dk uyumuşum Yatak olan derin uyku. Zamanim Son oland. Hafif uykum ve Sonic hâlâ uykum yok .
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör Dün 00:18 #4 Çok iyi yönetiyorsun bu durumu ama abla sana hayranım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE Dün 00:21 #5 @Asi Kız ama sağlıklı değil canım ya. Şimdilik hisetmiyorum aktif olduğum için ama tasfiye etmem dogrusu
@Asi Kız ama sağlıklı değil canım ya. Şimdilik hisetmiyorum aktif olduğum için ama tasfiye etmem dogrusu
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE Dün 00:24 #7 Simurg dediki: Geçmiş olsun abla Genişletmek için tıklayın... Ben hasta değilim ki sadece uykum yok
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör Dün 00:27 #8 yesim434 dediki: @Asi Kız ama sağlıklı değil canım ya. Şimdilik hisetmiyorum aktif olduğum için ama tasfiye etmem dogrusu Genişletmek için tıklayın... Edilecek bir tarafı yok sen alışmışsın ama bu kadar yüklenme kendine
yesim434 dediki: @Asi Kız ama sağlıklı değil canım ya. Şimdilik hisetmiyorum aktif olduğum için ama tasfiye etmem dogrusu Genişletmek için tıklayın... Edilecek bir tarafı yok sen alışmışsın ama bu kadar yüklenme kendine