yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 2 Arl 2021 #1 Ben olsam bana bir dakika bile katlanamazdim(cok ciddiyim) tebrik ediyorum benimle ugrasmak zorunda kalanlari
Ben olsam bana bir dakika bile katlanamazdim(cok ciddiyim) tebrik ediyorum benimle ugrasmak zorunda kalanlari
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Arl 2021 #2 Ablaaa birkaç gündür karamsar görüyorum seni Seni görmek seninle olmak güzel aksine varlığınla mutlu ediyorsun bizleri
Ablaaa birkaç gündür karamsar görüyorum seni Seni görmek seninle olmak güzel aksine varlığınla mutlu ediyorsun bizleri
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 2 Arl 2021 #3 Yok canisim inanki hic bir Sorun yoktur. Sadece paylasim tabiki özlem hasretlik var Ama hamt Olsun birsey yoktur sadece bir paylasim
Yok canisim inanki hic bir Sorun yoktur. Sadece paylasim tabiki özlem hasretlik var Ama hamt Olsun birsey yoktur sadece bir paylasim
Uzi Katılımcı 3 Arl 2021 #4 yesim434 dediki: Ben olsam bana bir dakika bile katlanamazdim(cok ciddiyim) tebrik ediyorum benimle ugrasmak zorunda kalanlari Genişletmek için tıklayın... Plaket verilmeli kuru kuruya tebrik olmaz
yesim434 dediki: Ben olsam bana bir dakika bile katlanamazdim(cok ciddiyim) tebrik ediyorum benimle ugrasmak zorunda kalanlari Genişletmek için tıklayın... Plaket verilmeli kuru kuruya tebrik olmaz
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 6 Arl 2021 #5 yesim434 dediki: Ben olsam bana bir dakika bile katlanamazdim(cok ciddiyim) tebrik ediyorum benimle ugrasmak zorunda kalanlari Genişletmek için tıklayın... eğer dediğin gibiysen bunu değiştirebilirsin.öyle olmak zorunda değilsin..
yesim434 dediki: Ben olsam bana bir dakika bile katlanamazdim(cok ciddiyim) tebrik ediyorum benimle ugrasmak zorunda kalanlari Genişletmek için tıklayın... eğer dediğin gibiysen bunu değiştirebilirsin.öyle olmak zorunda değilsin..
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Arl 2021 #6 vEzİr dediki: eğer dediğin gibiysen bunu değiştirebilirsin.öyle olmak zorunda değilsin.. Genişletmek için tıklayın... genç olsak degisirizde artik yaslandik bu nasil olurku ) yada insan nasil degisirki ben herdayim ne isem o oldugum icin hic degismeyi düsünmedim ya )
vEzİr dediki: eğer dediğin gibiysen bunu değiştirebilirsin.öyle olmak zorunda değilsin.. Genişletmek için tıklayın... genç olsak degisirizde artik yaslandik bu nasil olurku ) yada insan nasil degisirki ben herdayim ne isem o oldugum icin hic degismeyi düsünmedim ya )
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 7 Arl 2021 #7 yesim434 dediki: genç olsak degisirizde artik yaslandik bu nasil olurku ) yada insan nasil degisirki ben herdayim ne isem o oldugum icin hic degismeyi düsünmedim ya ) Genişletmek için tıklayın... hayata karşı duruşuna saygı duyuyorum ama seni seven insanların sana katlanmak zorunda olması zamanla sevgiyi yıpratır diye düşünüyorum,iyi anlamda bir değişim yada gelişimse yaşın çokta mühim olmadığını düşünüyorum..)
yesim434 dediki: genç olsak degisirizde artik yaslandik bu nasil olurku ) yada insan nasil degisirki ben herdayim ne isem o oldugum icin hic degismeyi düsünmedim ya ) Genişletmek için tıklayın... hayata karşı duruşuna saygı duyuyorum ama seni seven insanların sana katlanmak zorunda olması zamanla sevgiyi yıpratır diye düşünüyorum,iyi anlamda bir değişim yada gelişimse yaşın çokta mühim olmadığını düşünüyorum..)
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Arl 2021 #8 Bende bana bir dakika katlanamazdım gün içinde dört mevsimi yaşıyorum Allah sabır versin ne diyeyim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Şbt 2022 #9 Ben de kendime katlanmazdim Ben konuyu yanlışmış anladim ??
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 18 Şbt 2022 #10 yilmaz27 dediki: Ben de kendime katlanmazdim Ben konuyu yanlışmış anladim ?? Genişletmek için tıklayın... yok yok komsum dogru anlamisin )) sendemi ben gibi cekilmez birisin tüh bak bunuda ögrenmis oldum ))
yilmaz27 dediki: Ben de kendime katlanmazdim Ben konuyu yanlışmış anladim ?? Genişletmek için tıklayın... yok yok komsum dogru anlamisin )) sendemi ben gibi cekilmez birisin tüh bak bunuda ögrenmis oldum ))