Tuba ♕ Özel üye 22 Ekm 2012 #3 Suskun dediki: doğruya doğru Genişletmek için tıklayın... birileri görmesin öldürecek beni
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 22 Ekm 2012 #4 Yani var ya... Ne denilebilir ki... Geride kalan bir şeyler yapacak elbet. Kimi ağıtlar yakar, kimi helva yakar, kimi de kına yakar...
Yani var ya... Ne denilebilir ki... Geride kalan bir şeyler yapacak elbet. Kimi ağıtlar yakar, kimi helva yakar, kimi de kına yakar...
-araz- EYVALLAH... V.I.P 22 Ekm 2012 #5 alemdar dediki: Yani var ya... Ne denilebilir ki... Geride kalan bir şeyler yapacak elbet. Kimi ağıtlar yakar, kimi helva yakar, kimi de kına yakar... Genişletmek için tıklayın... hahaaa ne de güzel yorum bu haklısın kımı agıt yakar, kimi kına kımı de helva
alemdar dediki: Yani var ya... Ne denilebilir ki... Geride kalan bir şeyler yapacak elbet. Kimi ağıtlar yakar, kimi helva yakar, kimi de kına yakar... Genişletmek için tıklayın... hahaaa ne de güzel yorum bu haklısın kımı agıt yakar, kimi kına kımı de helva
Tuba ♕ Özel üye 22 Ekm 2012 #7 alemdar dediki: Yani var ya... Ne denilebilir ki... Geride kalan bir şeyler yapacak elbet. Kimi ağıtlar yakar, kimi helva yakar, kimi de kına yakar... Genişletmek için tıklayın... yenge ne yapıcak merak ettim şimdi teşekkürler
alemdar dediki: Yani var ya... Ne denilebilir ki... Geride kalan bir şeyler yapacak elbet. Kimi ağıtlar yakar, kimi helva yakar, kimi de kına yakar... Genişletmek için tıklayın... yenge ne yapıcak merak ettim şimdi teşekkürler
Tuba ♕ Özel üye 22 Ekm 2012 #8 Suskun dediki: Hak edene hak eden yapılır Genişletmek için tıklayın... harikasın abla;