• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

beni idare etme

-araz-

EYVALLAH...
V.I.P
Seversen gerçekten bunları yapmak sana zulüm gibi gelmez. Beni aramak yanıma gelmek benimle zaman geçirmek senin için bir görev olmaz keyif alırsın.

Belki bendedir suç ben bir masal istiyorum. Sen masallara inanmıyorsun ben mucizelere bile inanıyorum. Senin yolun bu ben yolunu döndürmeye çalışıyorum.

Sen beni idare ediyorsun son anda dönüyor sözcüklerin hissediyorum. Hır çıkmasın diye alttan alıyorsun hissediyorum.

Bunca yılın yükü var omuzlarımızda bunca yılın kirlenmiş anılarıyla yeniden yürümeye çalışıyoruz. Belki de barışmak iyi bir fikir değildi.

Denenmişi denemek belki de en büyük yanılgıdır ve insan hatalarından ders almıyorsa ona ne denir? Defalarca yürünmüş bir yolu her seferinde ilk defa yürüyor gibi heyecanlanmak tuhaf olan tuhaf olan benim sen değilsin.

Aklım karışık ama yüreğim daha fazla! Bir cevap arıyorum bütün yaşananlara bulamıyorum. Neden defalarca göz göze baktığımızı anlatacak bir mesaj arıyorum şu koca evrende.

Yukarıya soruyorum O da sessiz kalıyor! Kim kime ders kim kime ödül kim kimin tekamülü bilemiyorum. Sadece ömrüm gidiyor aklım karışıyor zaman geçiyor yaşlanıyorum yalnız kalıyorum.Ne zaman yalnızlığımın dibine vursam çıkıp geliyorsun. Elim kolum bağlıyken yakalıyorsun sözüm ona beni özgürleştiriyorsun sonra kendi ağlarını örüyorsun.

Beni idare etmeni değil beni bütün kalbinle sevmeni istiyorum. Ancak bir soru var aklıma takılan: Sevmek ikimiz için de aynı anlama gelmekte mi?

Candan Ünal

Geri