cemree =)=) V.I.P 6 Eyl 2014 #1 Gıda sektörüne atılan yeni evliler Kenan Doğulu ve Beren Saat, ilk restoranı açıyor. Upvote 0 Downvote
cemree =)=) V.I.P 6 Eyl 2014 #2 Türkiye'nin en ünlü çifti şarkıcı Kenan Doğulu ve oyunu Beren Saat, kısa bir süre evlendi.
cemree =)=) V.I.P 6 Eyl 2014 #4 Beren Saat ve Kenan Doğulu, işadamı Mehmet Mutlu ve Mimar Abdullah Burnaz ile ortak olarak Bidon Gıda adlı şirketi kurdu.
Beren Saat ve Kenan Doğulu, işadamı Mehmet Mutlu ve Mimar Abdullah Burnaz ile ortak olarak Bidon Gıda adlı şirketi kurdu.
cemree =)=) V.I.P 6 Eyl 2014 #6 İlk restoranın açılması içinse start verildi. Ankara'da Bilkent Üniversitesi'nde tiyatro okuyan Saat ilk restoranı da buraya açıyor.
İlk restoranın açılması içinse start verildi. Ankara'da Bilkent Üniversitesi'nde tiyatro okuyan Saat ilk restoranı da buraya açıyor.
cemree =)=) V.I.P 6 Eyl 2014 #7 Bilkent Üniversitesi'nin içinde açılacak restoranın adı ise henüz belli değil.
P Papatya V.I.P V.I.P 6 Ksm 2014 #9 Üniversitenin içine açılmışsa iyi iş yapar o... Hayırlısı olsun diyorum. Ve neden şirketin ismini bidon gıda koymuşlar merak ettim
Üniversitenin içine açılmışsa iyi iş yapar o... Hayırlısı olsun diyorum. Ve neden şirketin ismini bidon gıda koymuşlar merak ettim