KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Ock 2011 #1 Son dönemlerde erkekler arasında bere modası hızla yayılıyor. Birkaç bere modeli paylaşıyorum.
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 11 Ock 2011 #4 En üstekini beğendim Yaa sen de olmasan erkekler için heeeç moda takip eden yok ha
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 6 Mrt 2022 #7 Bunların modası geçmiştir 2011de paylaşılmış
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Mrt 2022 #8 eski modalar yine cikti )) yeni moda diye )) gecen bir yere gitim ayni patates cuvalina benziyordu elbise dedim fiyatini baktim ))) vallahi aklim durdu neymis el örgüsüymüs
eski modalar yine cikti )) yeni moda diye )) gecen bir yere gitim ayni patates cuvalina benziyordu elbise dedim fiyatini baktim ))) vallahi aklim durdu neymis el örgüsüymüs
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 6 Mrt 2022 #9 Hahaaaa hoşumuza gitmeyen şeyler nedense daha pahalı
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 6 Mrt 2022 #10 ben yeni moda istiyorum yanlarindan püskül sarkiyor ya peru dakilerinki gibi