RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 30 Mys 2013 #1 Türkiye'de halk olarak müptelası olduğumuz gaz... 21 milyon dolar harcanarak 628 ton gaz alınan tek ülke biziz galiba ..Alınan onca verginin halka gaz olarak dönüşü de diyebiliriz..
Türkiye'de halk olarak müptelası olduğumuz gaz... 21 milyon dolar harcanarak 628 ton gaz alınan tek ülke biziz galiba ..Alınan onca verginin halka gaz olarak dönüşü de diyebiliriz..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Mys 2013 #4 Biber gazını bilmemde, otobüslerde o kalabalıkta yayılan kokunun üzerine başka bayıltıcı bir gaz tanımam
Biber gazını bilmemde, otobüslerde o kalabalıkta yayılan kokunun üzerine başka bayıltıcı bir gaz tanımam
felsefe_mi ...!... Özel üye 30 Mys 2013 #5 Bir gün her canlının (Tabii ki Türk olan) tadacağı gaz modeli... Acaba hangi meslek grubuna polis gazla müdahale etmedi diye düşündüm de... Bulamadım
Bir gün her canlının (Tabii ki Türk olan) tadacağı gaz modeli... Acaba hangi meslek grubuna polis gazla müdahale etmedi diye düşündüm de... Bulamadım
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 4 Tem 2016 #7 Çok az sıkıldığında bile büyük etki yapan gaz. Hadi canım deme evde falan denemeyin yani