• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Bıçak Sırtı

kelebek

-ütopik-
V.I.P
Bıçak Sırtı - Kanal D
Başrollerde; Fikret Kuşkan, Mehmet Günsür, Nejat İşler, Erkan Can, Melisa Sözen ve Vildan Atasever. Dizi, Son Osmanlıların (Osmanoğulları) sürgün günlerini anlatacak tarihi bir yapıt​

Çok güzel ve beğenerek izlediğim bir dizi. Sizlere de tavsiye ederim. Daha 3. bölümü yayınlandı. Pazartesi günleri saat 22.00'da kanal d'de

Pazartesi gün hatırlatabilir misin lütfen :) Ben o zamana kadar çoktan unutmuş olurum sevgili süper modum :)) Örneğin diyporum şöyle diziden 10 dakika önce buraya yaz. Olmadı telefon aç :P

kelebek canım sana katılıyorum. muhteşem bi dizi bence. zaten dizi formatlı diil bence çekimler tam sinemalık...yönetmeni de bu konuda tebrik etmek lazım...

YoRuMSuZ şuan dizinin dün geceki bölümünün tekrarı var izle istersen:D

Evet evet şu an kanal d aç 3. bölümü var tv'de

Konusunu kısaca özetleyim. Nejat İşler karısını öldürmekle suçlanmış ve hapse mahkum olmuş, tabi karısını başka birisi öldürmüş. Avukat olan kardeşi 10 yıl sonra abisini hapisten kurtarır. Tabi hapisten kurtarılması için hamile olan karısının mezarı açılır cesete otopsi yapılır. O sırada karısının karnında çocuk olmadığı görülür. Nejat İşler daha sonra doktora gidip çocuğunu kime verdiğini öğrenir ve bundan sonra asıl olaylar başlar..

Geri