Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 16 Ksm 2009 #1 DÜNYAYI dolaşan ABD'li Lindsay Clubine, Amerikan televizyonundaki gezi programını bikini giyerek sunuyor. Clubine'ın programı izlenme rekorları kırıyor[/B]
DÜNYAYI dolaşan ABD'li Lindsay Clubine, Amerikan televizyonundaki gezi programını bikini giyerek sunuyor. Clubine'ın programı izlenme rekorları kırıyor[/B]
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Ksm 2009 #2 Demek ki bu tür programlar sadece bizde izlenme rekorlarına imza atmıyormuş BEn söyleyim burdan ilan ediyorum bunun başına yakında bişeyler gelir
Demek ki bu tür programlar sadece bizde izlenme rekorlarına imza atmıyormuş BEn söyleyim burdan ilan ediyorum bunun başına yakında bişeyler gelir
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 16 Ksm 2009 #3 Hymmm Türkiye ye gelecekmiymiş Gezi programı madem yani misafirperver bir milletin evladı olaraktan, gelsin derim
Hymmm Türkiye ye gelecekmiymiş Gezi programı madem yani misafirperver bir milletin evladı olaraktan, gelsin derim
Suskun V.I.P V.I.P 17 Ksm 2009 #4 Bende yolda yürürkende bikini ile yürüyor sandım başlığı görünce...Ne diyelim beyler göz ziyafetinde hanımlar krizde
Bende yolda yürürkende bikini ile yürüyor sandım başlığı görünce...Ne diyelim beyler göz ziyafetinde hanımlar krizde
Sevgi.2 Aktif 17 Ksm 2009 #5 ben de diyecektim ki bizim kamyoncu amcalar olanca misafirperverlikleriyle karşılamaya hazırdırlar.Ülkemize uğrayacakmıymış
ben de diyecektim ki bizim kamyoncu amcalar olanca misafirperverlikleriyle karşılamaya hazırdırlar.Ülkemize uğrayacakmıymış