zemheri Usta 26 Mys 2009 #1 Haydi arkadaşlar..ufakta olsa bildiğiniz,başkalarınında faydalanmasını istediğiniz bilgicikleri burada paylaşın.faydalı bi oyun haline gelsin
Haydi arkadaşlar..ufakta olsa bildiğiniz,başkalarınında faydalanmasını istediğiniz bilgicikleri burada paylaşın.faydalı bi oyun haline gelsin
zemheri Usta 26 Mys 2009 #2 Mesela; okuduklarımızdan %10 işittiklerimizden %20 gördüklerimizden %30 görüp-işittiklerimizden %50 söylediklerimizden %70 yapıp-söylediklerimizden %90 hatırlarız..
Mesela; okuduklarımızdan %10 işittiklerimizden %20 gördüklerimizden %30 görüp-işittiklerimizden %50 söylediklerimizden %70 yapıp-söylediklerimizden %90 hatırlarız..
zemheri Usta 26 Mys 2009 #3 yani neymiş;yaşayarak örnek olmalı yahut yaşayanlardan örnek almalıymışız
Safir Özel Üye Özel üye 26 Mys 2009 #4 Bilmediğim o kadar çok şey var ki...... ama hala öğreniyorum, bu memnun edici benim için Biliyorum nasihat almak çoğu zaman hoşumuza gitmiyor ama büyüklerin söylediklerini de kulağınıza küpe yapın arkadaşlar.. Zararlı çıkmazsınız inanın.
Bilmediğim o kadar çok şey var ki...... ama hala öğreniyorum, bu memnun edici benim için Biliyorum nasihat almak çoğu zaman hoşumuza gitmiyor ama büyüklerin söylediklerini de kulağınıza küpe yapın arkadaşlar.. Zararlı çıkmazsınız inanın.
jeriko Özel Üye Özel üye 26 Mys 2009 #5 Bence bu konu oyuna gelmeyecek bir ciddiyette ve güzel.Zemheri serbest kürsüye taşıyorum.Eğer istersen tekrar eski yerine(oyunlara) taşıyabilirm.
Bence bu konu oyuna gelmeyecek bir ciddiyette ve güzel.Zemheri serbest kürsüye taşıyorum.Eğer istersen tekrar eski yerine(oyunlara) taşıyabilirm.
zemheri Usta 26 Mys 2009 #6 Farketmez nasıl uygun görürseniz..kısa bilgiler daha çekici ve okunulur diye oyun haline getirdim sade...amaç oyun değil aslında
Farketmez nasıl uygun görürseniz..kısa bilgiler daha çekici ve okunulur diye oyun haline getirdim sade...amaç oyun değil aslında
jeriko Özel Üye Özel üye 26 Mys 2009 #7 İnsanın fakirliği kazandığıyla değil harcadığıyla belli olur.Yani ayağını yorganına göre uzatan her zaman kendi çapında zengin ve mutlu olabilir.
İnsanın fakirliği kazandığıyla değil harcadığıyla belli olur.Yani ayağını yorganına göre uzatan her zaman kendi çapında zengin ve mutlu olabilir.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 26 Mys 2009 #8 Hayatta en büyük problem anlaşılamamak(mış)tır.
zuzuu Uzman 26 Mys 2009 #10 insanın evi doğduğu yer değil kalbinin attığı yer ve doyduğu yerdir(bence yani öle)