Bilinçaltı Testine Göre Senin Dünyaya Geliş Amacın Ne?

• Konuyu açan Konuyu açan Enda
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

Dünyaya şifa dağıtmaya gelmişsin!​

Sen bu dünyaya tüm canlıların derdine derman olmaya gelmişsin. Seni farklı kılan şey duruşunla, sesinle ve konuşmalarınla insanları sakinleştirebilmen ve onlara huzur aşılayabilmen. Kuvvetli sezgilere sahipsin vu bu nedenle karşındakinin ne hissettiğini çok rahat anlayabiliyorsun. Herkesin hayatında senin gibi birine ihtiyacı var.

o ne diosa doğrudur :-))

Sen bu dünyaya kahraman olmak için gelmişsin. Yaptıkların ve yapacakların bu hayatta bir iz bıraksın istiyorsun. Her zaman büyük ideallerin peşinden koşuyorsun. Fedakarlık yapmak senin için sıradan bir şey. Cesaretin ise insanları kendine hayran bırakıyor.

Sen bu dünyaya kahraman olmak için gelmişsin. Yaptıkların ve yapacakların bu hayatta bir iz bıraksın istiyorsun. Her zaman büyük ideallerin peşinden koşuyorsun. Fedakarlık yapmak senin için sıradan bir şey. Cesaretin ise insanları kendine hayran bırakıyor.

buda herseyde aynisi cikiyo :)))

Bu dünyaya iyilik yapmak için gelmişem!!!😏

Senin bu dünyaya geliş amacın yapabildiğin kadar çok iyilik yapmak. Etrafında yaşanan şeylere karşı asla kayıtsız kalamıyorsun. Nerede kimin bir yardıma ihtiyacı varsa mutlaka koşuyorsun. Çok hassas ve düşünceli bir insansın. Dünya senin gibi insanlar olduğu için güzel bir yer.

ben iyilik meleği miyim ya😁

Çocuk ol dedi oldum
Genç öl defi oldum
calis kazan dedi yaptım
Yaslan dedi yaşlandım
Öl deyince öleceğim
Hayattaki amaç bu

Geri