can yürek Özel Üye Özel üye 18 Mrt 2022 #1 Binlerce şiirler yazdım Yüzlerce türkü yazdım Hepsinı deftere yazdım Yine bir sevdadir şiir yazmak Yazmaya devam edecegim Eksik de olabilir Tamda olabilir Ama kimse Dört dörtlük degildir Sonuçta aciz insaniz. Küçük şair can yürek
Binlerce şiirler yazdım Yüzlerce türkü yazdım Hepsinı deftere yazdım Yine bir sevdadir şiir yazmak Yazmaya devam edecegim Eksik de olabilir Tamda olabilir Ama kimse Dört dörtlük degildir Sonuçta aciz insaniz. Küçük şair can yürek
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 18 Mrt 2022 #2 Heyy evlat kim kizdirdi seni yine bakim bence harika siirler yaziyorsun ve seni teprik ediyorum yasina göre süpersinnn
Heyy evlat kim kizdirdi seni yine bakim bence harika siirler yaziyorsun ve seni teprik ediyorum yasina göre süpersinnn
can yürek Özel Üye Özel üye 18 Mrt 2022 #3 yesim434 dediki: Heyy evlat kim kizdirdi seni yine bakim bence harika siirler yaziyorsun ve seni teprik ediyorum yasina göre süpersinnn Genişletmek için tıklayın... Kimse kızdırmadıkı aklıma gelenı yazdım
yesim434 dediki: Heyy evlat kim kizdirdi seni yine bakim bence harika siirler yaziyorsun ve seni teprik ediyorum yasina göre süpersinnn Genişletmek için tıklayın... Kimse kızdırmadıkı aklıma gelenı yazdım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 18 Mrt 2022 #4 can yürek dediki: Kimse kızdırmadıkı aklıma gelenı yazdım Genişletmek için tıklayın... Allah seni davul etsin emi bende birine kizdin öyle yazdin sandim
can yürek dediki: Kimse kızdırmadıkı aklıma gelenı yazdım Genişletmek için tıklayın... Allah seni davul etsin emi bende birine kizdin öyle yazdin sandim
can yürek Özel Üye Özel üye 18 Mrt 2022 #5 yesim434 dediki: Allah seni davul etsin emi bende birine kizdin öyle yazdin sandim Genişletmek için tıklayın... yok kizmadim kimseye
yesim434 dediki: Allah seni davul etsin emi bende birine kizdin öyle yazdin sandim Genişletmek için tıklayın... yok kizmadim kimseye