dderya kOkOşŞ V.I.P 12 Nsn 2014 #1 ben sevmezdim kendimi. çünkü hem kokoş hem de egoist bir kızı herkes itici bulur
felsefe_mi ...!... Özel üye 12 Nsn 2014 #2 Sevmek ne kelime csnımı bile verirdim Mütevazi olduğumu daha önce söylemiştim dimi ??
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 12 Nsn 2014 #3 çok konuşmayı seven ve de konuşunca heycanlanıp saçmalayan birini ben sevmezdim
P Papatya V.I.P V.I.P 12 Nsn 2014 #4 Buna ancak bir başkası olabilme olasılığım olduğu zaman cevap verebilirim. Durum o kadar kritik yani.
Buna ancak bir başkası olabilme olasılığım olduğu zaman cevap verebilirim. Durum o kadar kritik yani.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 14 Ekm 2014 #7 severim benbimle vakit geçirmek zevkli sıkıcı değilimdir (acaba öyleyimde yüzüme söylememiş olabilirlermi) sadece annem: kalk yat daa sesin beni tutayy, derdi
severim benbimle vakit geçirmek zevkli sıkıcı değilimdir (acaba öyleyimde yüzüme söylememiş olabilirlermi) sadece annem: kalk yat daa sesin beni tutayy, derdi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 14 Ekm 2014 #9 Sevilecek adamım velhasıl. Öyle diyorlar