GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 23 Şbt 2021 #2 Etrafindakilere gereginden fazla deger vermek, suçu her zaman kendinde aramak diye dusunuyorum.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 25 Şbt 2021 #3 Kendisini küçümsemek yeterince değer vermemek.
Artemis Özel Üye Özel üye 25 Şbt 2021 #5 gereğinden fazla değer verip kendini önemsiz saymak oysaki kollarımızla sımsıkı kendimizi sarıp aynada seni seviyorum diyebilmeliyiz kendimize
gereğinden fazla değer verip kendini önemsiz saymak oysaki kollarımızla sımsıkı kendimizi sarıp aynada seni seviyorum diyebilmeliyiz kendimize
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Şbt 2021 #6 bir olaya yardim edebilecek durumda oldugu halde yardimci olmadan ordan uzaklasmak
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 16 Mys 2022 #9 Oluruna bırakmayı reddetmek. her boka müdahale etmek, her şeyin akışını değiştirmeye çalışmak. oysa dönüp geçmişe bi bak a dangalak, kendini yorarak, üzerek neyi değiştirebildin de hala aynı kafadasın. bırak ne olacaksa olsun, kabullen, sus, pes et.
Oluruna bırakmayı reddetmek. her boka müdahale etmek, her şeyin akışını değiştirmeye çalışmak. oysa dönüp geçmişe bi bak a dangalak, kendini yorarak, üzerek neyi değiştirebildin de hala aynı kafadasın. bırak ne olacaksa olsun, kabullen, sus, pes et.