yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 20 Şbt 2023 #1 Karadenizli nin Balkonunda yetisen çiçeği görenler hayrete DüşüyorBir Karadenizli en lüks sitede bile otursa, Herkes balkonunda sardunya ,orkide yetiştirirken, o balkonunda kara lahana yetiştirir..
Karadenizli nin Balkonunda yetisen çiçeği görenler hayrete DüşüyorBir Karadenizli en lüks sitede bile otursa, Herkes balkonunda sardunya ,orkide yetiştirirken, o balkonunda kara lahana yetiştirir..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Ekm 2023 #2 Bu bildiğimiz kara lahana değil mi ya, diğer adı pancar. Biz de çok meşhurdur çorbası.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 19 Ekm 2023 #3 Evet kesinlikle. Bildiğimiz. Lahana bu @YoRuMSuZ Biz birde bunun pirinçlisini yaparız bol soğanlı ve acılı oda harika oluyor
Evet kesinlikle. Bildiğimiz. Lahana bu @YoRuMSuZ Biz birde bunun pirinçlisini yaparız bol soğanlı ve acılı oda harika oluyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 20 Ekm 2023 #5 yilmaz27 dediki: salatasini cok severim Genişletmek için tıklayın... Salata mı komşum inan ilk defa duydum
yilmaz27 dediki: salatasini cok severim Genişletmek için tıklayın... Salata mı komşum inan ilk defa duydum
Uzi Katılımcı 20 Ekm 2023 #6 Bizim orada çok meşhur Bizimkiler et bulamayınca sarmışlar lahanaya çeşit çeşit
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 20 Ekm 2023 #7 Ben kiymali sarıyorum sarmayi. Kimiside sırf et ile sariyor
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Ekm 2023 #8 yesim434 dediki: Salata mı komşum inan ilk defa duydum Genişletmek için tıklayın... kısmet olursa yapayimda yeriz :
yesim434 dediki: Salata mı komşum inan ilk defa duydum Genişletmek için tıklayın... kısmet olursa yapayimda yeriz :