aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 26 Ags 2013 #1 Mısırından kömürüne, kağıdından tuzuna, sokak mısırcısının pek çok masrafı var.Peki tüm masraflarının yanında kazancı ne kadar?Cevabı hazırlanan 'Sokak Ekonomisi' haberinde... Çok şaşıracaksınız..
Mısırından kömürüne, kağıdından tuzuna, sokak mısırcısının pek çok masrafı var.Peki tüm masraflarının yanında kazancı ne kadar?Cevabı hazırlanan 'Sokak Ekonomisi' haberinde... Çok şaşıracaksınız..
buhurdan Özel Üye Özel üye 16 Ock 2017 #5 süper bir haber her Türk gencinde olduğu gibi benim de böyle meraklarım vardır kaç lira kazanıyor gibilerinden iyi oldu öğrendiğim
süper bir haber her Türk gencinde olduğu gibi benim de böyle meraklarım vardır kaç lira kazanıyor gibilerinden iyi oldu öğrendiğim
-araz- EYVALLAH... V.I.P 17 Ock 2017 #7 KıRMıZı dediki: Ben mısır satışına başlamaya karar verdim Genişletmek için tıklayın... ortak olabiliriz diye dusundum
KıRMıZı dediki: Ben mısır satışına başlamaya karar verdim Genişletmek için tıklayın... ortak olabiliriz diye dusundum
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Ock 2017 #8 -araz- dediki: ortak olabiliriz diye dusundum Genişletmek için tıklayın... Olalım kuzum