YeNi_ÇeRi Uzman 9 Mrt 2009 #4 ÇP..Amblemide Buldun..Bakınız Aşağıda.. Ve Slogan... Çerezle Lezzetli Türkiye..!!!
Haziran Usta 9 Mrt 2009 #5 of cok güzel görünüorlar:S Lütfen anketi saptırmayınız surada önemli bişi yapıoruz Şey yanına bir bardak ta fanta koyarmısın? Kuru gitmiyor da? Bu arada benim secimim bizi discoya götrüsn
of cok güzel görünüorlar:S Lütfen anketi saptırmayınız surada önemli bişi yapıoruz Şey yanına bir bardak ta fanta koyarmısın? Kuru gitmiyor da? Bu arada benim secimim bizi discoya götrüsn
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Mrt 2009 #6 Babababa neler varmış burda Hemen topu wien hocama atıyorum Bu konuda üstüme yoktur, bilir wien hocam Sondan 3. seçenek fena görünmüyor onu işaretleyim bari bende YoRuMSuZ'dan
Babababa neler varmış burda Hemen topu wien hocama atıyorum Bu konuda üstüme yoktur, bilir wien hocam Sondan 3. seçenek fena görünmüyor onu işaretleyim bari bende YoRuMSuZ'dan
YeNi_ÇeRi Uzman 9 Mrt 2009 #7 BuyRun.. Fikirlerimi Sunuyorum..Oyumu Kullandım..Vee Söz Hakkımın Elimden Alınmamasını Rica Ediyorum..One minute Haziran..One Minute..!! [/I][/B]
BuyRun.. Fikirlerimi Sunuyorum..Oyumu Kullandım..Vee Söz Hakkımın Elimden Alınmamasını Rica Ediyorum..One minute Haziran..One Minute..!! [/I][/B]
YeNi_ÇeRi Uzman 9 Mrt 2009 #10 Mühim Değil..Tabi Karşılığı olduğu Sürece.. Karşılıksız İş yapmayı Sevmem de..