• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

BİR ÖZÜR TALEBİ DAHA!!! - Şimdi Bulgarlar...

wien06

V.I.P
V.I.P
Bulgaristan'da, Osmanlılara karşı ayaklanma başlatan ve 19 Şubat 1873 tarihinde idam edilen Vasil Levski'nin ölüm yıl dönümünde ATAKA partisi, Türkiye Büyükelçiliği önünde gösteri düzenledi.

ATAKA tarafından Bulgaristan'ın en büyük ulusal kahramanı olarak kabul edilen Vasil Levski'nin ölümünün 136. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma töreni, Levski Heykeline çelenk konmasıyla başladı.

Yaklaşık 400 parti sempatizanının katıldığı törenden sonra topluluk aynı caddede bulunan Türkiye Büyükelçiliğine kadar yürüdü.

ATAKA lideri Volen Siderov, büyükelçilik önünde taraftarlarına hitaben yaptığı konuşmada, Vasil Levski'nin Osmanlılar tarafından asıldığını, Türkiye'nin bunun için özür dilemesi gerektiğini söyledi.

BUYRUN BURDAN YAKIN

BİR ÖZÜR TALEBİ DAHA!!!

Bakalim daha kimler bizden özür talebinde bulunacak. Benim tuhafima giden. Asil bizden özür dilemesi gerekenler bizim özür dilememizi istiyorlar. Bulgarlarda tipki ermeniler gibi kendi yaptiklarini ne cabuk unuttular.

Bulgaristan'da komünizm döneminde 1984-1989 yılları arasında ülkedeki Türk ve Müslümanlara karşı uygulanan isim değiştirme kampanyası neticesince binlerce soydasimiz zulüme ugramisti. Bu zulümden kurtulmak icin oradaki soydaslarimizin bir cogu Türkiyeye göc etmek zorunda kalmislardi.

Ama merak etmeyin bizim Ülkemizde mutlaka bulgarlarada yagcilik yapacak olan sözde aydinlarimiz vardir. Cok degil kisa bir zaman sonra bulgarlar icinde bir özür kampanyasi baslatirlar.

Ama merak etmeyin bizim Ülkemizde mutlaka bulgarlarada yagcilik yapacak olan sözde aydinlarimiz vardir. Cok degil kisa bir zaman sonra bulgarlar icinde bir özür kampanyasi baslatirlar.
Maalesef öyle hainlerden Ülkemizde bol mikarda var.

ama tepkisizlerin yanında bizim gibi tepkilileride görmek gerekir.. ben inanıyorumki bizim gibi düşünen bir sürü insan var ve biz bu vatana sahip çıktıkça..böyle çıkarcı ülkeler kişiler avuçlarını yalayacaklar...

Kesinlikle.Bizim kararlılığımızı görünce yılmak zorunda kalacaklarına inanıyorum ben.Bu ülkeyi satmak isteyenlerin eline bırakmayacağımızı bilsinler herzaman.

1970-89 yılları arasında Bulgar hükümeti Bulgarlaştırma adı altında ülkede yasayan 1,5 milyon Türk, Pomak ve Çingeneye karşı bir asimilasyon kampanyası başlattı. Ülkede yasayan 310 bin Türk'ün isimleri polis zoruyla Bulgar ve Hıristiyan isimleriyle değiştirildi. Türkçe eğitim veren okullar, üniversitedeki Türk filolojisi bölümleri, Türkçe gazeteler ve camiler devlet emriyle kapatıldı. Çocukların sünnet ettirilmesi yasaklandı. Çocuklar bu yasağa rağmen sünnet ettirilip ettirilmediğini kontrol edilmek için zorla sağlık merkezlerine gönderildi. Mezar taşlarının üzerindeki Türkçe isimler yüzünden mezarlar yıkıldı, talan edildi. Türklerin Türk motifli giysiler giymeleri yasaklandı. Bu baskılara dayanamayıp protesto gösterileri yapan Türklerin üzerine askeri birliklerce ateş acildi. 1.000 Türk Belene'deki toplama kampına gönderildi. Baskıların giderek artması sonucu 360 bin Türk zorunlu olarak Türkiye'ye göç etmek zorunda kaldı.

kendileri dilesin Özür..bizden özür beklemesinler

bu günlerde herkez bir talepde bulunuyo bakalım Allah'tan hayırlısı bizde ermeniyiz diyen vatandaşlar çıkmıştı bakalım bizde bulgarız diyenlerde çıkacak mı :S özür dilemek sorun değil dileriz ama kimin özür dilemesi gerikiyor onu bulmak lazım herkez yaptıklarınına bi baksın ondan sonra konuşsun

Geri