YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Mrt 2019 #2 Katılımcı arkadaşlara teşekkürler. Kullandım oyumu....
OBir MEB Özel üye 28 Mrt 2019 #5 Birden çok oy kullanamıyoruz sanırım çok güzel kareler yakalanmış. Resimlerden biri shop var gibi çıkmış.
Birden çok oy kullanamıyoruz sanırım çok güzel kareler yakalanmış. Resimlerden biri shop var gibi çıkmış.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Mrt 2019 #6 Çok güzel kareler hepside ama 3 e bayıldım. Hepinizin emeğine sağlık.
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Mrt 2019 #7 OBir dediki: Birden çok oy kullanamıyoruz sanırım çok güzel kareler yakalanmış. Resimlerden biri shop var gibi çıkmış. Genişletmek için tıklayın... Evet benim de direk dikkatimi çekti
OBir dediki: Birden çok oy kullanamıyoruz sanırım çok güzel kareler yakalanmış. Resimlerden biri shop var gibi çıkmış. Genişletmek için tıklayın... Evet benim de direk dikkatimi çekti
Düş Özel Üye Özel üye 28 Mrt 2019 #8 Birden çok oy kullanılmıyor. Çünkü sayı az. Oyları da açık kullanıyoruz. Fotoğrafları da tek tek kontrol ettim. Hatta 2tane fotografi formata ve kurallara uygun olmadigi icin eledim. Iciniz rahat olsun Son düzenleme: 28 Mrt 2019
Birden çok oy kullanılmıyor. Çünkü sayı az. Oyları da açık kullanıyoruz. Fotoğrafları da tek tek kontrol ettim. Hatta 2tane fotografi formata ve kurallara uygun olmadigi icin eledim. Iciniz rahat olsun