C Clicker Üyecik 20 Ock 2013 #1 Oyunu şöyle anlatayım, Ben bir soru soracağım siz cevaplayıp hemen altına bir soru yazacaksınız ve onun altındaki cevaplayıp bir soru soracak Örnek: Ne yapıyorsun ? Cevap: İnternet gazetesi okuyorum. Neredesin ? Şimdide sorumu sorayım En son ne yediniz
Oyunu şöyle anlatayım, Ben bir soru soracağım siz cevaplayıp hemen altına bir soru yazacaksınız ve onun altındaki cevaplayıp bir soru soracak Örnek: Ne yapıyorsun ? Cevap: İnternet gazetesi okuyorum. Neredesin ? Şimdide sorumu sorayım En son ne yediniz
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Ock 2013 #2 en son ve hala yemekte olduğum şeyi yazayım ) Karışık kuruyemiş yiyorum en son hangi kitabı okudun?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 20 Ock 2013 #4 dün annemle gülmüştük en son ne zaman içini çeke çeke ağladın?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 20 Ock 2013 #6 2 gün önce sanırım.. Amelie filmini sever misin?
mihrimah turquoise Özel üye 20 Ock 2013 #8 soru yok muu? (bu arada soru benim avatarıma yönelik sanırım çok severim) Michael Jackson sever misin?
soru yok muu? (bu arada soru benim avatarıma yönelik sanırım çok severim) Michael Jackson sever misin?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 20 Ock 2013 #10 en iyisi Esaretin Bedeliydi galiba ama en çok sevdiğim değildi en sevdiğin film?