K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 11 Ksm 2014 #1 Huzur, rahat ve dingin olma durumudur. Dini metinlerde sıkça kullanılmaktadır. Kavramın doğal çevreyle ilintili olduğu düşünülmektedir. İşitsel-görsel etkileşimin huzura katkısı ve huzur öngörüsü gibi konular üzerinde bilimsel çalışmalar yürütülmektedir.
Huzur, rahat ve dingin olma durumudur. Dini metinlerde sıkça kullanılmaktadır. Kavramın doğal çevreyle ilintili olduğu düşünülmektedir. İşitsel-görsel etkileşimin huzura katkısı ve huzur öngörüsü gibi konular üzerinde bilimsel çalışmalar yürütülmektedir.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Arl 2014 #4 Çok hoş resimler Son resmin olduğu yerde piknik yapmak istiyorum..yere uzanıp gökyüzünü izlemek..sonra doyasıya koşmak..
Çok hoş resimler Son resmin olduğu yerde piknik yapmak istiyorum..yere uzanıp gökyüzünü izlemek..sonra doyasıya koşmak..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 3 Arl 2014 #5 KıRMıZı dediki: Çok hoş resimler Son resmin olduğu yerde piknik yapmak istiyorum..yere uzanıp gökyüzünü izlemek..sonra doyasıya koşmak.. Genişletmek için tıklayın... ah kırmızı keşke böyle bir imkanım olsada senin bu dileğini gerçekleştirebilsem ...
KıRMıZı dediki: Çok hoş resimler Son resmin olduğu yerde piknik yapmak istiyorum..yere uzanıp gökyüzünü izlemek..sonra doyasıya koşmak.. Genişletmek için tıklayın... ah kırmızı keşke böyle bir imkanım olsada senin bu dileğini gerçekleştirebilsem ...