2 yk zeytinyağını tavada ısıtın, kıyma, tavuk veya ton balığına tuz ve karabiber ekleyip, kavurun. Altını kısıp, nane yapraklarını da ekleyin. Et pişerken, biraz zeytinyağını başka bir tavada ısıtın, soğan ve sarımsağı kavurmaya başlayın. Soğanlar renk değiştirince altını kapatın. Üzerine kapari ve kıyılmış maydanoz ekleyin. Bu pişmiş karışımı etli karışıma ekleyin ve iyice karıştırın. Limon suyuna sumak serpip karışımın üzerine ekleyin. Karışımı soğumaya bıraktığınızda yumurtaları ayrı bir kaba kırıp, iyice çırpın. Yufkaların içine hazırladığınız etli karışımı koyun, biraz peynir ekleyin ve hepsinin ortasına eşit gelecek şekilde yumurta ekleyin. Böreğinizi kapatıp, fırında veya tavada bol yağda kızartabilirsiniz. Limon sıkarak tüketebillirsiniz.