Birinin Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız?

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Kahve
Kahve
Kahve
En çok tereddüt edilen konudur... Acaba benden hoşlanıyor mu? sorusuna karşı insanın kendisine verdiği cevapta çelişki ve kararsızlık kokar hep :) Bu başlık adı altında asında BURADA bir konu açmıştım ama bir de insanların/bizlerin/forum karılımcılarının, karşısındaki insanın kendilerinden hoşlandığını nasıl anladıklarını merak ettim ve konu başlığını oyunlara da yazdım :D

Hadi bakalım parmakları çalıştırın merak ettik sizden hoşlananları nasıl tanıyorsunuz? :D

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *​
Ben açılışı yapayım :)

Konuşma tarzının değişime uğramasından - bakışlarından :)))

Bakışlarınndan,ama eğer uzaktaysa ne sıklıkla aradığından ve konuşma şeklinden ;;)

saçma bi cümle oldu ama böyle :v

hmm , önce gıcıklık yapar özellikle benimle uğraşır ,bakışlarıyla davranışlarıylaa değer verdiğini hissettirir , merak eder , arkadaşız der ama hesap sormaya kalkar : D vs. okadar çok şey var ki bunu bir liste yapsak bir sürü madede olabilir heralde :P

Evet hoşlanmak ve hoşlanılma... Bir insan karşısındaki kişiden hoşlandığını heyacan yaparak daha dikkatli giyinerek ve daha süslü cümleler kurarak dile getirmeye çalışır... Hoşlanılan biriyse ondan hoşlananın hareketleri zaten aynı şekildedir pek fark yoktur lakin kişiye göre değişir birazda göreceli bir kavramdır... Hoş ve hoşça kalın EMİ...Ha bu arada şahsen ben direkt gözlerine anlamlı bakış atar ve farklı olduğunu hissettirirm.....

Çok basit.
Çevremde bir erkek benden nedensiz gıcık alıyorsa kesin kuyruğuna basmışımdır
Türkçe meali: Onun sevdiği kız benden hoşlanıyordur, o kızdan :D Yazıkkk zor durum :D

Geri