cırcırböcee V.I.P V.I.P 30 Tem 2006 #1 ben yukardan asa bi süzerim detaylara bakarım ilk yaptıım budur cünkü detaylar insanın kisilini yansıtır
ben yukardan asa bi süzerim detaylara bakarım ilk yaptıım budur cünkü detaylar insanın kisilini yansıtır
kelebek -ütopik- V.I.P 30 Tem 2006 #3 lütfen dost başa düşman ayağa muhabbetini yapmayın ayakkabılar önemlidir bence napıım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 30 Tem 2006 #4 Bennnn duruma göre değişiyo. Karşıdaki kişiden aldığım elektriğe göre bir tavrım olyor.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 30 Tem 2006 #6 İlk intibaa çok önemli imiş. Bununla ilgili güzel bir yazı okumuştum. Sanırım ilk 5 dakika kalıcı izler bırakıyor. Sanırım @kelebek senin yazılarından biri idi.
İlk intibaa çok önemli imiş. Bununla ilgili güzel bir yazı okumuştum. Sanırım ilk 5 dakika kalıcı izler bırakıyor. Sanırım @kelebek senin yazılarından biri idi.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 30 Tem 2006 #8 Valla benim ne zaman neye dikat ettiğim belli olmuyo. Bazen küçük bir harekt bile önemli olabiliyo.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 30 Tem 2006 #10 Ama duruş tavır davranış, konuşma stili bunlar da çok önemli. ben olayın ilk dakikalarda bittiğini düşünüyorum .P
Ama duruş tavır davranış, konuşma stili bunlar da çok önemli. ben olayın ilk dakikalarda bittiğini düşünüyorum .P