Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Ksm 2011 #4 DiLa ** dediki: Yakışıklı çocuk alllah sahibine bağıslasın Genişletmek için tıklayın... Zaten tartışılmaz bi gerçek bu
DiLa ** dediki: Yakışıklı çocuk alllah sahibine bağıslasın Genişletmek için tıklayın... Zaten tartışılmaz bi gerçek bu
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 26 Ksm 2011 #6 DiLa ** dediki: Birileri tarafından kıskanılacak ama neyse ... Genişletmek için tıklayın... niye kıskansın..=)..Bundan daha yakışıklı
DiLa ** dediki: Birileri tarafından kıskanılacak ama neyse ... Genişletmek için tıklayın... niye kıskansın..=)..Bundan daha yakışıklı
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 26 Ksm 2011 #8 Suskun dediki: kısasa kısas olmuş Genişletmek için tıklayın... hiç aklıma gelmemişti sen söyleyince fark ettim =)) ben misilleme yapmam bizde neyse o
Suskun dediki: kısasa kısas olmuş Genişletmek için tıklayın... hiç aklıma gelmemişti sen söyleyince fark ettim =)) ben misilleme yapmam bizde neyse o
Paradoks ... Elif ... Özel üye 26 Ksm 2011 #9 ) yyooo benim kısas felan yaptığım yok konuyu bilgiledirme amaçlı açtım hıh.