sorumsuz
Forum Onuru
Atv'nin yeni dizisi 'Elif'te rol alan manken Birkan Sokullu ilk oyunculuk deneyimi olmasına rağmen olumlu tepkiler aldığını belirten birkan sokullu. 'Elif'te ilk kez oyunculuğa soyunan Birkan Sokullu 5 yıldır mankenlik ve modellik yapıyor.2003 yılında, 'Best Model Of Turkey'de derecesi de bulunan Sokullu, kariyerini oyunculuk üzerine kurmayı hedefliyor. Dolunay Soysert'ten oyunculuk üzerine dersler aldığını belirten Birkan Sokullu "Dizi başladığından beri çevremden çok olumlu tepkiler aldım. Bu benim özgüvenimi arttırdı. Ama elbette ki bu işte daha çok yeniyim ve mutlaka oyunculuğumu geliştirmek için eğitim alacağım" diyor.
İstanbul'da doğdu, 23 yaşında... 10 yıllık profesyonel basketbol geçmisi var. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirdi. 5 yıl önce Öner Evez ile tanıştıktan sonra profesyonel olarak modellik ve fotomodellik yapmaya başladı.
İstanbul'da doğdu, 23 yaşında... 10 yıllık profesyonel basketbol geçmisi var. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirdi. 5 yıl önce Öner Evez ile tanıştıktan sonra profesyonel olarak modellik ve fotomodellik yapmaya başladı.