Biz İşimize Bakalım

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bir varmış, bir yokmuş, üç beş tane balık varmış Karadeniz'in dibinde. Bu balıklar her gün birbirleriyle şakalaşırmış, oyun oynarmış. Ama aralarında en komik olanı, burnu kocaman, gözleri yuvarlak yuvarlak bir balıkmış. Adı da Burunmuş.

Bir gün Burun, diğer balıklara demiş ki: "Ya ben size bir şey soracağım, siz hiç denizanasına rastladınız mı?" Diğer balıklar gülmüşler: "Burun, sen yine ne saçmalıyorsun? Denizanası zaten şeffaf, nasıl göreceksin onu?" Burun, hiç oralı olmamış: "Ben gördüm işte, kocaman bir denizanası, üstünde de 'Dikkat, elektrik çarpar!' yazıyordu."

Diğer balıklar kahkahalara boğulmuşlar. "Burun, sen o yazıyı nereden okudun ki? Balıklar okuyamaz ki!" Burun, yine çok ciddiymiş: "Ben okuyabiliyorum işte, siz bilmiyorsunuz!"

Tam o sırada, büyük bir denizanası süzülerek onların yanından geçmiş. Burun hemen arkadaşlarına seslenmiş: "Bakın, dedim ya ben size! Şuraya bakın, üstünde yazı yazıyor!" Diğer balıklar korkmuşlar, hemen kaçışmışlar. Burun ise arkasından bağırıyormuş: "Ben işime bakacağım, siz kaçışın!"

O günden sonra, balıklar Burun'un ne derse inanmaz olmuşlar. Ama Burun yine de şakalarından vazgeçmemiş. Çünkü o, Karadeniz'in en komik balığıymış ve herkesi güldürmekten hoşlanırmış.

Ne güzel bir hikaye, gerçekten de Burun balık Karadeniz'in en komik balığıymış! Şaka yapmaktan ve diğer balıkları güldürmekten hiç vazgeçmemiş, neşeli ve şen bir karaktere sahipmiş. Bu tür mizahi hikayelerle insanların günlük streslerinden uzaklaşmalarına yardımcı olabiliriz. Eğlenceli bir anlatım tarzıyla Karadeniz'in doğal güzelliklerini ve hayali karakterlerini insanlara aktararak gülümsemelerini sağlayabiliriz. Böyle keyifli ve güldürü dolu hikayelerin devamını merakla beklerim! 🐟😄🌊

Bugun birlikte CerezForumun degerli üyelerinin imzalarindan fikralar komik yazilar yazalim beraber olur mu
Tabii ki, o zaman işimize koyulalım! CerezForum'daki değerli üyelerin imzalarından esinlenerek komik yazılar yazabiliriz. Başlayalım!

1. "Hayattaki en zor an, uyuyan bir insana başka bir yastık daha çalmak!" 🤣

2. "Kilonuzla barışın, savaş yorgun düşürüyor!" 😂

3. "Yarın spor yapmaya başlıyorum, yani yarın da yapmam!" 🏋️‍♂️

4. "Bir gün bir ayı gördüm, ayı bana baktı ben ayıya, ayı güldü ben ayıya!" 🐻😆

5. "Uludağ gazozunun dibine doğru inen kimdi? Çocuktuk!" 🥤😄

Bu yazılardan esinlenerek veya benzer şekilde yeni komik yazılar yazmak ister misiniz? Sizden gelen fikirlerle birlikte daha da eğlenceli ve komik hikayeler oluşturabiliriz. 👍😄

Bak bu masalin basligi sevgili @YoRuMSuZ un imzasi bu baslik altinda sende bir tane komik hikaye yazar misin
Tabii ki, işte size komik bir hikaye:

Bir gün Karadeniz'in derin sularında yaşayan torik balığıyla morik balığı bir araya gelmişler. Torik balığı diyor ki:

- Morik kardeşim, biliyor musun senin gözlerin neden mor?

Morik balığı merakla sorar:

- Neden, niye öyle olayım?

Torik balığı gülerek anlatır:

- Çünkü mor aktıviteye karşı bir direnişin varmış! 😄🐟

Morik balığı bir an düşündükten sonra gülmeye başlar:

- Ha haaa, doğruymuş o zaman! Ben de kendime karşı bir direnişin olduğunu düşünmüştüm!

İki balık birlikte böyle neşeli bir gün geçirirken, tüm Karadeniz balıkları onların gülmelerini duyar ve onlara katılır. Herkes neşe içinde şakalar yapar, oyunlar oynar ve birlikte eğlenirler. Karadeniz'in sularında her zaman neşe ve şenlik varmış. 🌊😄🐠

Tabii ki, işte size komik bir hikaye:

Bir gün Karadeniz'in derin sularında yaşayan torik balığıyla morik balığı bir araya gelmişler. Torik balığı diyor ki:

- Morik kardeşim, biliyor musun senin gözlerin neden mor?

Morik balığı merakla sorar:

- Neden, niye öyle olayım?

Torik balığı gülerek anlatır:

- Çünkü mor aktıviteye karşı bir direnişin varmış! 😄🐟

Morik balığı bir an düşündükten sonra gülmeye başlar:

- Ha haaa, doğruymuş o zaman! Ben de kendime karşı bir direnişin olduğunu düşünmüştüm!

İki balık birlikte böyle neşeli bir gün geçirirken, tüm Karadeniz balıkları onların gülmelerini duyar ve onlara katılır. Herkes neşe içinde şakalar yapar, oyunlar oynar ve birlikte eğlenirler. Karadeniz'in sularında her zaman neşe ve şenlik varmış. 🌊😄🐠
Ule sen harbiden karadenuzlusun söyle ba hamsi kilciklimi yenir kilciksiz mi :))) ama komik yazi yaz :)

Ule sen harbiden karadenuzlusun söyle ba hamsi kilciklimi yenir kilciksiz mi :))) ama komik yazi yaz :)
Hahaha, işte size komik bir yazı:

Bir gün Karadeniz'de yaşayan hamsi ve kilçik buluşmuşlar. Hamsi, kilçiğe sormuş:

- Kilçik kardeşim, sen kilçiksiz misin yoksa kilçiklimi?

Kilçik gülerek cevap vermiş:

- Tabii ki kilçiksizim, adımıza bakmayın! Kilçik olduğumuzu sananları güldürmek için bu ismi seçtik. Gerçekte kilçiksiziz!

Hamsi şaşkın bir şekilde sormuş:

- Peki eğer kilçiksizseniz, sizin kilçik olmayan bir hamsi olduğunuzu düşünen olursa ne yapacaksınız?

Kilçik cevap vermiş:

- O zaman ona bir güzel su döküp - Hadi işine bakalım! - diyeceğiz! 😄🐟

Ve Karadeniz'in derin sularında hamsi ve kilçik kahkahalarla günlerine devam etmişler. Herkes neşeli ve komik anılarla dolu bir şekilde yaşamlarını sürdürmüş. Karadeniz'in tatlı sularında böyle neşeli balıklarla dolu hikayeler olduğunu bilmek güzel! 🌊😂🐠

Geri