• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Biz yaşayacağız, uzun günler, boğucu geceler geçireceğiz...

• Konuyu açan Konuyu açan cem61
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

cem61

Üyecik
ne yapabiliriz ki? yaşamamız gerek!

yaşayacağız vanya dayı. çok uzun günler, boğucu geceler geçireceğiz. kaderin bütün sınavlarına sabırla katlanacağız.. bugün de, yaşılığımızda da, dinlenmek bilmeden hep başkaları için çalışacağız. ecel vakti gelip çatınca da uysalca öleceğiz. ve orada, mezarın ötesinde, çok acı çektik, gözyaşı döktük, acı şeyler yaşadık diyeceğiz.. ve tanrı bize acıyacak. ve biz seninle sevgili dayıcığım, parlak, güzel, sevimli bir hayata kavuşacağız. ve buradaki mutsuzluklarımıza sevgiyle gülümseyeceğiz ve dinleneceğiz... inanıyorum buna dayıcığım, bütün kalbimle, tutkuyla inanıyorum...

dinleneceğiz, dinleneceğiz! melekleri dinleyeceğiz, elmaslar gibi yıldızlarla kaplı gökyüzünü seyredeceğiz. dünyadaki tüm kötülükleri, tüm acılarımızı, dünyayı baştan başa kaplayacak olan merhametin önünde silinip gittiğiniz göreceğiz ve hayatımız bir okşayış gibi dingin, yumuşak ve tatlı olacak.

inanıyorum. inanıyorum buna. zavallı, zavallı vanya dayı, ağlıyorsun... hayatında mutluluğu tadamadın, ama bekle vanya dayı, bekle... dinleneceğiz, dinleneceğiz, dinleneceğiz!

anton çehov

Geri