Artemis Özel Üye Özel üye 14 Arl 2020 #1 Benim gibi bohem takılarını çok sevenler ve sık kullananlar için muhteşem takılar ? @nazenin bu senin için ?
Benim gibi bohem takılarını çok sevenler ve sık kullananlar için muhteşem takılar ? @nazenin bu senin için ?
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 14 Arl 2020 #2 Hepside çok güzel ? ama hiç kullanmadım otantik takılar genelde küçük zarif kolyeler daha çok kullanmayı seviyorum
Hepside çok güzel ? ama hiç kullanmadım otantik takılar genelde küçük zarif kolyeler daha çok kullanmayı seviyorum
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 14 Arl 2020 #3 Cookk güzeller kuzum filim de harika ben kolyeden çok yüzük seviyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Arl 2020 #5 Bende cok begeniyorum ama taki takmaya zamanim olmuyor ) bu yuzden begenip alsamda sadece cekmece de yer kapliyor ))
Bende cok begeniyorum ama taki takmaya zamanim olmuyor ) bu yuzden begenip alsamda sadece cekmece de yer kapliyor ))