Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Hzr 2012 #1 Bonuklarla işlenmiş oldukça şık kıyafetlerle kombine edilebilecek takı tasarımları. Buda tasarımını benim yaptığım mankenliğini küçük hanımın yaptığı sade ve şık bir tasarım
Bonuklarla işlenmiş oldukça şık kıyafetlerle kombine edilebilecek takı tasarımları. Buda tasarımını benim yaptığım mankenliğini küçük hanımın yaptığı sade ve şık bir tasarım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 24 Mrt 2022 #2 Hepside harika hele 1 ci ve 3, süperlerr
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Mrt 2022 #4 Aaaa ama olmazki benim tasarımımı beğenmedinizmi bebeğime çok yakışmıştı
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Mrt 2022 #5 Aslında hepsini alirimda sevgilimi şımarmak istemiyorum
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Mrt 2022 #6 Çağlayağmur dediki: Aaaa ama olmazki benim tasarımımı beğenmedinizmi bebeğime çok yakışmıştı Genişletmek için tıklayın... Asıl ben omu beğenmiştim
Çağlayağmur dediki: Aaaa ama olmazki benim tasarımımı beğenmedinizmi bebeğime çok yakışmıştı Genişletmek için tıklayın... Asıl ben omu beğenmiştim