yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Mys 2023 #1 Bu Adam nereye bakıyor bilemedim ama Ben Ona Bakıyorum bunun hala nereye baktigini çözemedim )
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Mys 2023 #3 nazenin dediki: Bakış açına göre değişiyor Genişletmek için tıklayın... İşte bende bu yüzden kararsız kaldım banamı bakıyor yoksa sağa mı . Bakıyor onu bulmaya çalışıyorum Upvote 0 Downvote
nazenin dediki: Bakış açına göre değişiyor Genişletmek için tıklayın... İşte bende bu yüzden kararsız kaldım banamı bakıyor yoksa sağa mı . Bakıyor onu bulmaya çalışıyorum
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 16 Mys 2023 #4 adamda 180 derece gözvar bukalemun gibi her yere bakiyor tecrübe konusuyor ben kendimde denedim yapamadim aynaya bakarak Upvote 0 Downvote
adamda 180 derece gözvar bukalemun gibi her yere bakiyor tecrübe konusuyor ben kendimde denedim yapamadim aynaya bakarak
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 16 Mys 2023 #5 Sağa bakiyor çünkü düz baksa burun ve ağız öyle görünmez. Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 16 Mys 2023 #6 Afrika kit asinin insanları simaları öyledir öndende baksa ayni gibi Son düzenleme: 16 Mys 2023 Upvote 0 Downvote
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 16 Mys 2023 #7 Öne baktığını varsayip düşündüm ama sağa baktigiyla aynı duzgunlukte olmuyor burun tombik bir burun çıkıyor ortaya Upvote 0 Downvote
Öne baktığını varsayip düşündüm ama sağa baktigiyla aynı duzgunlukte olmuyor burun tombik bir burun çıkıyor ortaya
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 16 Mys 2023 #8 Yana doğru baksaydı kulağı öyle görünmezdi. Bu yüzden bize bakıyor bence bu forumdakiler benden ne istiyor dercesine ) Upvote 0 Downvote
Yana doğru baksaydı kulağı öyle görünmezdi. Bu yüzden bize bakıyor bence bu forumdakiler benden ne istiyor dercesine )
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 16 Mys 2023 #9 ben bu resme dayanarak yan diyorum ama karsidanda bakinca bana bakiyor sanki ya birde ben bunlari kiskaniyorum pürüzsüz tenleri oluyor Upvote 0 Downvote
ben bu resme dayanarak yan diyorum ama karsidanda bakinca bana bakiyor sanki ya birde ben bunlari kiskaniyorum pürüzsüz tenleri oluyor
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 16 Mys 2023 #10 Ben ısrarla yan diyorum o burundn ve dudaktan dolayı Upvote 0 Downvote