yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Mys 2021 #1 Ben Azraile güveniyorum enazından niyeti belli Ya sizler kime güveniyorsunuz
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Mys 2021 #2 Şu hayatta babana bile güvenmicen demişler ben kendime dahi güvenmiyorum ,kimseye de güvenemem sonra herkes sırtımdan hancerliyor
Şu hayatta babana bile güvenmicen demişler ben kendime dahi güvenmiyorum ,kimseye de güvenemem sonra herkes sırtımdan hancerliyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Mys 2021 #3 AyLiz dediki: Şu hayatta babana bile güvenmicen demişler ben kendime dahi güvenmiyorum ,kimseye de güvenemem sonra herkes sırtımdan hancerliyor Genişletmek için tıklayın... Ne olursa olsun kendine güvenini yitirmiyecen
AyLiz dediki: Şu hayatta babana bile güvenmicen demişler ben kendime dahi güvenmiyorum ,kimseye de güvenemem sonra herkes sırtımdan hancerliyor Genişletmek için tıklayın... Ne olursa olsun kendine güvenini yitirmiyecen
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 7 Mys 2021 #5 Ailem iki üç tanede can dostum.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Mys 2021 #6 en çok ben kendi kendime güveniyorum
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 7 Mys 2021 #8 Körü körüne sadece aileme güvenirim, digerleri icin hep bir soru isareti vardir kafamda
Enda Neylersin!!! V.I.P 7 Mys 2021 #9 GüLüCüKツ dediki: Körü körüne sadece aileme güvenirim, digerleri icin hep bir soru isareti vardir kafamda Genişletmek için tıklayın... Mi acaba???
GüLüCüKツ dediki: Körü körüne sadece aileme güvenirim, digerleri icin hep bir soru isareti vardir kafamda Genişletmek için tıklayın... Mi acaba???
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 7 Mys 2021 #10 AyLiz dediki: Mi acaba??? Genişletmek için tıklayın... Aynen aynen