yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Eyl 2022 #3 Artik hak ettin ya ) tebrikler Upvote 0 Downvote
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 2 Eyl 2022 #4 yesim434 dediki: Artik hak ettin ya ) tebrikler Genişletmek için tıklayın... Kafa radyo candır severek dinlerim her zaman Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Artik hak ettin ya ) tebrikler Genişletmek için tıklayın... Kafa radyo candır severek dinlerim her zaman
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 3 Eyl 2022 #5 helal olsun ben çekiliyorum yarışmadan uğraşmayım boşuna yenilmekten usandım Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 3 Eyl 2022 #6 yilmaz27 dediki: helal olsun ben çekiliyorum yarışmadan uğraşmayım boşuna yenilmekten usandım Genişletmek için tıklayın... Nayır olamaz komşum. Bunu okumamiş olayım pes etmenin zamanımı şimdi yani Upvote 0 Downvote
yilmaz27 dediki: helal olsun ben çekiliyorum yarışmadan uğraşmayım boşuna yenilmekten usandım Genişletmek için tıklayın... Nayır olamaz komşum. Bunu okumamiş olayım pes etmenin zamanımı şimdi yani