BeReNN Alyam? Özel üye 3 Ekm 2011 #1 evet arkadaşlar hayatınızda en çok sizi ne yordu? yada sizi en çok etkileyen yada üzen neydi? içini dökmek isteyen,paylaşmak isteyenler buyrun...
evet arkadaşlar hayatınızda en çok sizi ne yordu? yada sizi en çok etkileyen yada üzen neydi? içini dökmek isteyen,paylaşmak isteyenler buyrun...
LoSt_LoVe Forum Onuru 3 Ekm 2011 #2 Anlayışsız insan.Ne kadar içten olursan ol ne kadar samimi olursan ol yüreğini ne kadar açarsan aç karşındaki anlayışsız umursamaz ise.O zaman çok yoruluyorsun.Beni de en çok bu yormuştur malesef.
Anlayışsız insan.Ne kadar içten olursan ol ne kadar samimi olursan ol yüreğini ne kadar açarsan aç karşındaki anlayışsız umursamaz ise.O zaman çok yoruluyorsun.Beni de en çok bu yormuştur malesef.
BeReNN Alyam? Özel üye 3 Ekm 2011 #3 Beni ikiyüzlü insanlar.Bide dinlemeden yargısız infaz eden insanlar yordu ..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Ekm 2011 #6 LoSt_LoVe dediki: Birşeyden Çok Eminim.. Kendimi Üzdüğüm Kadar Kimseyi Üzmedim Genişletmek için tıklayın... İşte bu çok doğru.. Üzmemek için hep üzülen sen oluyorsun.. Halada öyle benim için
LoSt_LoVe dediki: Birşeyden Çok Eminim.. Kendimi Üzdüğüm Kadar Kimseyi Üzmedim Genişletmek için tıklayın... İşte bu çok doğru.. Üzmemek için hep üzülen sen oluyorsun.. Halada öyle benim için
LoSt_LoVe Forum Onuru 3 Ekm 2011 #7 ZeyNoO dediki: İşte bu çok doğru.. Üzmemek için hep üzülen sen oluyorsun.. Halada öyle benim için Genişletmek için tıklayın... Ve malesef bu konuda yapılacak bir şey yok.Ya karakterini değiştireceksin yada hep üzülmeye mahkum olacaksın.
ZeyNoO dediki: İşte bu çok doğru.. Üzmemek için hep üzülen sen oluyorsun.. Halada öyle benim için Genişletmek için tıklayın... Ve malesef bu konuda yapılacak bir şey yok.Ya karakterini değiştireceksin yada hep üzülmeye mahkum olacaksın.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Ekm 2011 #8 LoSt_LoVe dediki: Ve malesef bu konuda yapılacak bir şey yok.Ya karakterini değiştireceksin yada hep üzülmeye mahkum olacaksın. Genişletmek için tıklayın... Bi söz var Can Çıkmadan Huy Çıkmaz diye Bizde böyleyiz galiba üzülmeye devam
LoSt_LoVe dediki: Ve malesef bu konuda yapılacak bir şey yok.Ya karakterini değiştireceksin yada hep üzülmeye mahkum olacaksın. Genişletmek için tıklayın... Bi söz var Can Çıkmadan Huy Çıkmaz diye Bizde böyleyiz galiba üzülmeye devam
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Ekm 2011 #10 RuyaM dediki: Dost bildiklerim.. Genişletmek için tıklayın... Bu da başka bi gerçek