yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Şbt 2007 #1 Harbi Cevaplar yazin .. Yalan ve yapmacik olmaya Gerek Yok PARANiN hayatinizdaki Önemi Nedir??ve Ne KAdar Rol Üsleniyor ??
Harbi Cevaplar yazin .. Yalan ve yapmacik olmaya Gerek Yok PARANiN hayatinizdaki Önemi Nedir??ve Ne KAdar Rol Üsleniyor ??
kelebek -ütopik- V.I.P 23 Şbt 2007 #2 Paranın çoğu zarar azı karardır Şaka bir tarafa açgözlülük gibi değil ama ailemin yanında yaşadığım hayattan daha azını yaşamak istemem tabiki de. Ama çok paraya da gerek yok
Paranın çoğu zarar azı karardır Şaka bir tarafa açgözlülük gibi değil ama ailemin yanında yaşadığım hayattan daha azını yaşamak istemem tabiki de. Ama çok paraya da gerek yok
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 24 Şbt 2007 #3 Az olsun helal para olsun derim
cırcırböcee V.I.P V.I.P 24 Şbt 2007 #4 Demekle olmuyor amiyane olacak ama bekara karı boşaması kolay gelir der büyüklerimiz Yaşamak lazım. Parasız erkek gereksiz erkek babam çok söyler bu lafı annemden değil babamdan duymuştum ben
Demekle olmuyor amiyane olacak ama bekara karı boşaması kolay gelir der büyüklerimiz Yaşamak lazım. Parasız erkek gereksiz erkek babam çok söyler bu lafı annemden değil babamdan duymuştum ben
G Girayhan Usta 25 Şbt 2007 #5 Bence parasız erkek gereksiz erkekten ziyade çalışmayan erkek gereksiz erkektir.Bir erkek çalıştığı işten çok para kazanamayabilir.
Bence parasız erkek gereksiz erkekten ziyade çalışmayan erkek gereksiz erkektir.Bir erkek çalıştığı işten çok para kazanamayabilir.