KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 8 Nsn 2021 #2 Bu çok iyidi bende katılıyorum hiç işe yaramıyor yürüyüş ????
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 8 Nsn 2021 #4 GüLüCüKツ dediki: Bu tam @yilmaz27 lik bi konu olmuş ?? Genişletmek için tıklayın... yilmaz27Komsum simdi uykuda sabahtan isten geldi kalkip buraya gelince kesin bakacaktir
GüLüCüKツ dediki: Bu tam @yilmaz27 lik bi konu olmuş ?? Genişletmek için tıklayın... yilmaz27Komsum simdi uykuda sabahtan isten geldi kalkip buraya gelince kesin bakacaktir
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Nsn 2021 #5 GüLüCüKツ dediki: Bu tam @yilmaz27 lik bi konu olmuş ?? Genişletmek için tıklayın... Bence de??? Bende yiyip yiyip yürüyüşe çıkıyorum bu aralar listenin dışına çıkıyorum sonucu yarın öğrenirim artık?
GüLüCüKツ dediki: Bu tam @yilmaz27 lik bi konu olmuş ?? Genişletmek için tıklayın... Bence de??? Bende yiyip yiyip yürüyüşe çıkıyorum bu aralar listenin dışına çıkıyorum sonucu yarın öğrenirim artık?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 8 Nsn 2021 #6 AyLiz dediki: Bence de??? Bende yiyip yiyip yürüyüşe çıkıyorum bu aralar listenin dışına çıkıyorum sonucu yarın öğrenirim artık? Genişletmek için tıklayın... Sen kesin bssarirsin canım. Ama komsum gibi gece yer yatarsan 10 bin km yurusende balina gibi olursun? sey balık etli aileden geliyor bahane çok olur
AyLiz dediki: Bence de??? Bende yiyip yiyip yürüyüşe çıkıyorum bu aralar listenin dışına çıkıyorum sonucu yarın öğrenirim artık? Genişletmek için tıklayın... Sen kesin bssarirsin canım. Ama komsum gibi gece yer yatarsan 10 bin km yurusende balina gibi olursun? sey balık etli aileden geliyor bahane çok olur
Artemis Özel Üye Özel üye 9 Nsn 2021 #7 yesim434 dediki: Sen kesin bssarirsin canım. Ama komsum gibi gece yer yatarsan 10 bin km yurusende balina gibi olursum? sey balık etli aileden geliyor bahane çok olur Genişletmek için tıklayın... benzetmelere çok güldüm yaa ???
yesim434 dediki: Sen kesin bssarirsin canım. Ama komsum gibi gece yer yatarsan 10 bin km yurusende balina gibi olursum? sey balık etli aileden geliyor bahane çok olur Genişletmek için tıklayın... benzetmelere çok güldüm yaa ???
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 10 Nsn 2021 #8 yesim434 dediki: Genişletmek için tıklayın... ben bundan fazla yürüyorum baklavacıyı unutmuş hem ben bu kadar az yürümek için sokağa çıkmam
yesim434 dediki: Genişletmek için tıklayın... ben bundan fazla yürüyorum baklavacıyı unutmuş hem ben bu kadar az yürümek için sokağa çıkmam