P Papatya V.I.P V.I.P 20 Nsn 2013 #2 Duruşuna bakışına kurban olurum onun ya... Ne kadar masum görünüyor adı gibi Çok üzüldüm kaybolmasına,inşAllah iyidir şimdi...
Duruşuna bakışına kurban olurum onun ya... Ne kadar masum görünüyor adı gibi Çok üzüldüm kaybolmasına,inşAllah iyidir şimdi...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Nsn 2013 #3 Evet çok masum ve çokta yakındı bizlere canım. hatta kuçaktan inmiyordu. Bende iyi olmasını ümid ediyoum inşallah iyidir.
Evet çok masum ve çokta yakındı bizlere canım. hatta kuçaktan inmiyordu. Bende iyi olmasını ümid ediyoum inşallah iyidir.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Nsn 2013 #5 Çok sevimli, çok şirin üzüldüm kaybolmasına. umarım iyidir, güvendedir.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Nsn 2013 #7 Cok seker...herkes gibi bnde umarim iyidir diyebiliyorum ancak keske elimden bisi gelse... Ayrica kiskandim ewe gidince bende bady nin resimlerini cekicem...
Cok seker...herkes gibi bnde umarim iyidir diyebiliyorum ancak keske elimden bisi gelse... Ayrica kiskandim ewe gidince bende bady nin resimlerini cekicem...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Nsn 2013 #8 Teşekkür ederim @KıRMıZılım biz ümidi kestik. Badyi görmek isterim Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Nsn 2013 #9 unuttum çekmeyi yarın gün ısıgında çekerim bahçede bady miz 12 yıldır bizimle..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Nsn 2013 #10 Cok tatliymis gercektende insaallah güvenilir ellerde saglikli ve iyidir..