pc-x ben yani Ali Avcı Rize 12,02,1982 tarihinde Rize Merkezde Doğmusum İlk ve orta Oğrenimimi Rize Elmalı İlk Oğretimde tamamalayıp Lise Hayatımda istanbul beykoza geldim okulumu burda su urunlerınde davam ettim ve liseyı bıtırdım çocuk yaşımdan beri kendı işimizde cıraklıktan ustalıga kadar usta ogretıcısıne kadar yukseldım 1999 da artık kocaman bır genc olmustum omuzlarım neden bukadar boştu deyıp koça bır yükün altına girerek 2000 yılında kendi şirketımızın başına geçtim ve şirket müdürü görevine atandım bu görevi yürütürken bir yandanda i.t.ü okuluma devam ettim ve bitirdim şirketin çeşitli bolümlerinde görev aldım .. satın alma .. şatış sonrası hızmetler ..vs gibi ve su anda şirket müdürlügüne devam etmekteyim.
.. bazen her karadenızlının oldugu kadar sınırlı bazende duyguların anlam veremedıgı kadar duygusal romantık. bazende sıradan bırıyım .. karsımdakı ınsanın kışiligi ve duruşu benım için onemlıdır .. dobra acık sozlu ve şeffaf olmayı severim .. .. yaşadıkca kım bilir neler daha öğrenecegiz .. çok şey var anlatacak ama en kısası bu ..
.. bazen her karadenızlının oldugu kadar sınırlı bazende duyguların anlam veremedıgı kadar duygusal romantık. bazende sıradan bırıyım .. karsımdakı ınsanın kışiligi ve duruşu benım için onemlıdır .. dobra acık sozlu ve şeffaf olmayı severim .. .. yaşadıkca kım bilir neler daha öğrenecegiz .. çok şey var anlatacak ama en kısası bu ..